Január 9. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
01.09. 20 óra 44 perc, Hold a Halak jegyébe lép
01.10. 2 óra 10 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Álmunkban ér ez a kellemetlen hatás minket, így jó esetben ki is álmodjuk magunkból belső konfliktusunkat. Reggelünkre azonban hatással lehet, így ébredés után gondoljatok szép dolgokra.
01.10. 13 óra 15 perc, Hold – Merkúr szextil
A délutánra segítő hatást kapunk, minek köszönhetően szívesen végzünk logikát igénylő feladatokat. Ötleteinkhez is hasznos gondolatok merülnek fel, megoldásokra jöhetünk rá.
01.10. 22 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Egy megnyugvást hozó segítő hatás, ami lenyugtatja érzelmi energiánkat, segítve esti megnyugvásunkat is. Félelmeink azonban felerősödhetnek, ha nem bízunk magunkban és az élet szépségében.
01.11. 1 óra és 2 óra között, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Neptunusz együttállás
Érzékenységet hoz ez a hatás, és tudattalanunkból felszínre kerülhetnek elfojtott keserűségeink. Álmunkban is megjelenhet, de könnyen fel is riadhatunk. Ébredésünk után érezhetjük még hatását, csalódottságot, lehangoltságot érezve. Erősítsétek belső hiteteket, olvassatok pozitív megerősítéseket.
01.11. 15 óra, Hold – Plútó szextil, Hold – Nap szextil
Ez a nyomasztó hatás a délutánunk nyugalmát  felboríthatja, így továbbra is szükség lesz tudatosságra. Ne hagyjátok ezt a kellemetlen érzést eluralkodni rajtatok. Most sokkal érzékenyebbek vagytok, de ha sikerül a jóra fókuszálni, akkor a helyzeten változtatni tudtok.
01.12. 9 óra 18 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.