Január 5. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakában járunk, így a lehetőség adott, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
01.05. 9 óra 11 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
01.05. 12 óra 25 perc,
Hold – Szaturnusz trigon
A délután kimondottan alkalmas olyan feladatok elvégzésére, amelyben érzelemmentes döntésre, kitartásra van szükség. Arra is jó időszak, hogy elvonuljunk kicsit, átgondoljuk a dolgainkat, problémáinkat és megoldást találjunk rá.
01.06. 5 óra 40 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Egy kellemetlenkedő reggeli hatás, ami csalódottá tehet, zavarodottság érzését keltve. Érzékenyebbek is lehettek, ezért ügyeljetek arra, hogy a gondolataitok mit erősítenek bennetek.
01.06. 11 óra és 13 óra között, Hold – Vénusz trigon, Hold – Nap trigon
A folytatás már sokkal kellemesebb, de inkább a kötelező feladatok, a felelősséget, kitartást igénylő dolgok szempontjából. Ebben az időszakban bárkivel jól tudtok együttműködni, így kimondottan kedvez a csapatmunkának.
01.06. 15 óra és 16 óra között, Hold – Mars szextil, Hold – Jupiter szextil
Az előző hatást erősíti a délutáni, cselekvőképességetek, taktikai érzéketek erősödik, és ezzel együtt jobban hisztek is magatokban, hogy bármire képesek vagytok. Feladatok szempontjából, a kutatást, vizsgálódást, elemzést igénylőket részesítsétek előnyben.
01.06. 17 óra 40 perc, Hold – Plútó trigon
Ez már kissé felforgató hatás, ami megbolygatja a tudatalattitokat és ha van bennetek elfojtott tökéletlenség érzés, bűntudatot, akkor azt felerősíti. Viszont remek hajtóerőt biztosít a kötelező, aprólékosságot igénylő feladatok elvégzéséhez.
01.07. 3 óra 50 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Ez a hajnali hatás némi zavart okozhat, mert a józan eszünk nem találja a hangot a szívünk vágyával. Szerencsés esetben átalusszuk az egészet, de a reggeli hangulatunkra mindenképpen kihatással lesz, így adjatok időt magatoknak, hogy újra harmóniába kerüljetek.
01.07. 13 óra 14 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.