Január 7. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
01.07. 7 óra 46 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
01.07. 16 óra 45 perc,
Hold – Mars szextil
Délutánra kissé zaklatottá, szélsőséges esetben pedig hisztissé, dacossá válhatunk. Ez ennek a hatásnak köszönhető, amit úgy tudunk megelőzni, ha felborítjuk a napi rutinunkat és több szabadságot adunk magunknak.
01.08. 10 óra 45 perc, Hold – Jupiter szextil
A délelőtti hatás tovább erősíti az újdonságok iránti igényünket, több levegőre, szabadságra vágyhatunk, minek eredménye szintén egy kis zaklatottság lehet. Ha megtehetitek menjetek kicsit sétálni, vagy egyszerűen borítsátok fel a délelőtti rutint.
0
1.09. 17 óra 55 perc, Hold – Uránusz szextil
Nyugalmunkat délutánra sem áll helyre, egyre inkább érezzük a zaklatottságot, ha a nap folyamán nem adtunk lehetőséget magunknak újdonságok kipróbálására. Legalább most este tegyetek valamit magatokért, a saját vágyaitokért.
0
1.09. 20 óra 44 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.