Január 7. Mérleg fogyó Hold – Harmónia, egyensúly teremtés

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
01.07. 13 óra 14 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
01.07. 17 óra 10 perc,
Hold – Szaturnusz kvadrát
Legyetek résen ebben az időszakban, mert hamar fagyossá válhat a hangulat. Legjobb, ha nem terveztek családi programot, együtt létet, mert hamar konfliktusba torkollhat az este.
01.08. 23 órától 01.09. 1 óráig, Hold – Vénusz kvadrát, Hold – Nap kvadrát, Hold – Plútó kvadrát
Elég mozgalmas éjszakának nézünk elébe, a tudattalanunk állóvize rendesen felkavarodhat. Az éjszaka folyamán felszínre kerülhet minden olyan probléma, elfojtott lelki sérülés, ami nőiségünket, gyermekkorunkat, Apával való kapcsolatunkat érinti. Elképzelhető, hogy mindez csak rossz álom formájában jelenik meg, és csak reggel érezzük lehangoló hatását. Ne hagyjátok, hogy nyomasszon benneteket, inkább igyekezzetek megérteni milyen érzések jöttek felszínre, és dolgozzatok rajta, hogy megszabaduljatok a rossz érzésektől.
01.09. 10 óra 45 perc, Hold – Uránusz szembenállás
Akik rendszeres olvasóink már tudják, hogy ahol az Uránusz bolygó megjelenik, ott mindig zaklatottságot okoz. A délelőtt folyamán úgy érezhetitek, szinte kifutnátok a világból, minden és mindenki idegesítővé válhat. Legjobb, ha kicsit félrevonultok, és teret adtok saját igényeiteknek.
01.09. 17 óra 14 perc, Hold – Merkúr szextil
Az elménk most könnyen megtalálja a hangot szívünk vágyával, így érdemes beszélgetni, beszélni elképzeléseinkről, hiszen könnyebben megtalálhatjuk a szavakat gondolatainkhoz.
01.09. 21 óra 05 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.