Január 04. Bak fogyó Hold, Újhold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Közvetlenül Újhold előtt átgondolhatjátok mit tehettek magatokért Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek. Elengedést/teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
01.04. 19 óra 54 perc, Hold a Bak jegyébe lép
01.05. 1 óra,
Hold – Mars kvadrát
Zaklatott energia, ami egyfelől megjelenhet rossz álmokban, másfelől fel is ébreszthet bennünket pihenésünkből. Próbáljatok rájönni milyen harag dolgozik bennetek és igyekezzetek ezt elengedni.
01.05. 19 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
Kitartó energia, ami miatt nehezen állunk le végre és adjuk át magunkat az édes semmittevésnek. Aki súlyos lelki terheket cipel az könnyen hát, derék fájásra vagy ízületi merevségre panaszkodhat. Próbáljatok végre lazítani és nem a másnapi feladatokra koncentrálni.
01.06. 0 óra, Hold – Neptunusz szextil
A hatás nagyon jó intuíciós érzéket eredményez, most sokkal jobban működnek a spirituális módszerek. Éjszaka lévén álmaink üzenetet hordozhatnak, próbáljátok ezt reggel felidézni.
01.06. 2 óra 29 perc, ÚJHOLD
01
.06. 13 óra 10 perc, Hold – Plútó együttállás
A délután kissé nyomasztóvá válhat a plútós hatásnak köszönhetően. A Bak Hold amúgyis érzelmileg nyomottabbá tehet bennünket, de a Plútóval összefogva ez még erősebben jelentkezhet, belelovalhatjuk magukat akár a negatív érzésekbe is. Szép dolgokra gondoljatok ne hagyjátok, hogy a rossz érzések elrontsák teremtéseteket!
01.07. 5 óra, Hold – Uránusz kvadrát
Könnyen előfordulhat, hogy lelkileg zaklatottan, vagy épp valamilyen görccsel a testünkben ébredünk. álmunkban az uránuszi energiák hatottak a tudattalanunkra és felszínre hozhattak valami elfojtást, ami saját szabadságérzetünkkel kapcsolatos. Amint rájöttök mi az, el is műlik az érzés.
01.07. 7 óra 46 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Nézz be webáruházunkba!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.