Január 28. Rák növő Hold – Érzelmi biztonság teremtés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Mivel a mostani teremtő időszak feladata, hogy komfortzónánkat saját igényeink szerint változtassuk meg, ezért most folytassuk a munkát saját érzelmi biztonságunk megteremtésén. Vegyétek fel újra a kapcsolatot belső gyermeketekkel és szeretgessétek!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
01.28. 19 óra 57 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
01.29. 3 óra 15 perc,
Hold – Szaturnusz szembenállás
Kissé fagyos lehet a reggeli ébredés, amit ez az éjszakai hatás okoz. Főleg akkor érezhetitek ezt, ha olyan dolgot akartok magatokra erőltetni, amit nem szívből csináltok. Borítsátok fel a reggeli rutint, és tápláljátok lelketeket szeretetteljes dolgokkal.
01.29. 16 óra 20 perc, Hold – Neptunusz trigon
Vigyázzatok, mert érzékenyebbek lehettek, akár olyan dolgokon is megsértődhettek, amivel nem is akartak megbántani benneteket. A jó oldala, hogy nagyon jó megérzéseitek lehetnek, cselekedjetek belső hangotok útmutatása szerint.
01.30 3 óra 30 perctő 6 óráig, Hold – Plútó szembenállás, Hold – Jupiter trigon
A Plútó és a Jupiter  együttes munkával igyekszik lelkünk legmélyebben fekvő zugából is előbányászni rejtegetett sértettségünket, lelki problémáinkat felszínre hozni. Ez kicsit nyomasztó hangulatot okozhat reggel, de próbáljátok tudatosan figyelni hangulatotokat, mit akar lelketek jelezni számotokra.
01.30. 11 óra 45 perc,  Hold – Uránusz kvadrát
Feszültséget okozó hatás, ami megnehezítheti a délelőttöt, akár azt is érezhetjük, hogy kiszaladnánk a világból. Szívproblémákkal küzdőknek, akár erős szívdobogást is okozhat, túlgondolkodók pedig úgy érezhetik szétrobban a fejük.Próbáljátok kis időre kivonni magatokat a forgalomból, mozogjatok, sétáljatok vagy igyatok egy nyugtató teát.
01.30. 17 óra 40 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Ahogy a két bolygó, úgy szívünk vágya és az ésszerűség is szembe kerül egymással, ami megint idegessé tehet bennünket. Ne most akarjátok megváltani a világot, vagy megbeszélni érzelmi ügyeiteket.
01.30. 19 óra 52 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.