Január 27. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
01.27. 0 óra 43 perc, Hold a Halak jegyébe lép
01.27. 6 óra 10 perc,
Hold – Uránusz szextil
Kissé zaklatottan kezdődik a reggel, úgy érezzük, hogy valamit mindenképpen csinálnunk kell, ami eltér a megszokásoktól. Próbáljatok lenyugodni, akár kezdhetitek meditációval, relaxálással a napot.
01.28. 2 óra 10 perc,
Hold – Jupiter szextil
Igazán szépálmaink lehetnek a hatásnak köszönhetően. Akár vágyaink megvalósulását is megtapasztalhatjuk benne. A kevésbé jó megnyilvánulása, ha épp pesszimista hangulatban alszunk el, akkor még nagyobb önsajnálattal ébredhetünk.
01.28. 10 óra és 12 óra között, Hold – Mars kvadrát, Hold – Neptunusz együttállás, Hold – Vénusz együttállás
Egy nagyon nagyfokú érzékenységet okozó hatás, ami mondhatni most csúcsot döntöget. Szeretnénk megkapni azt amire vágyunk, nehezen viselhetjük a nélkülözöttséget, és ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzeltük, akkor aztán jöhet a hiszti és a vita. Figyeljetek tudatosan a reakciótokra és találjátok meg azt az elfoglaltságot, amivel ti magatoknak okoztok boldog perceket.
01.28. 13 óra 40 perc, Hold – Plútó szextil
Kissé nyomasztó lehet a hatás, felerősödhetnek a rossz érzések, a szeretetlenség. Gondoskodjatok lelketek táplálásáról, szeretgessétek magatokat, töltődjetek lelkileg egy szép zenével vagy egy filmmel.
01.29. 5 óra 51 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A reggeli energia kedvez az érzelmek kiegyensúlyozásának, lelkünk megnyugvásának. Arra azonban vigyázzatok, hogy lehangoltság esetén erősödhet a csalódottság, rossz hangulat. Kezdjétek optimista gondolattal a napot, határozzátok el, hogy ma csupa jó dolog fog veletek történni.
01.29. 12 óra 51 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!