Január 24. Bika növő Hold – Gyakorlatias lépések biztonságunkért

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
01.24. 14 óra 39 perc, Hold a Bika jegyébe lép
01.24. 22-24 óra között,
Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Nap kvadrát
Szerencsére ez a kettős hatás már éjfél felé érkezik, így valószínű álmunkban meg is születik a megoldást. Mivel egyik hatás kedvező a másik nem, jó eséllyel nem különösebben érezzük meg.
01.25. 6 óra 35 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Na ezt viszont megérezzük, lehet kissé lehangoltan indulhat tőle a reggelünk, ha nem figyelünk oda. Szívünk szerint tudjuk, hogy mit kell tennünk, de legszívesebben szabadságra mennénk. Próbáljátok megtalálni az arany középutat és akkor a harmóniátok is helyrebillen.
01.25. 13 óra körül, Hold – Neptunusz szextil
A délután folyamán egyfelől érzékenyekké válhatunk, másfelől hajtóerőt kapunk ahhoz, hogy vágyaink megvalósításáért gyakorlati lépéseket tegyünk. Jól összedolgozik a gyakorlatias és az intuitív oldalunk.
01.26. 1 és 3 óra között, Hold – Plútó trigon, Hold – Jupiter szembenállás
A plútós hatás azért megint megbolygathatja a tudattalanunkat, felszínre kerülhetnek félelmeink, amik a változásokkal kapcsolatosak. Főleg azok a minták okozhatnak problémákat, amikhez túlzottan ragaszkodunk, mert megszoktuk őket, még akkor is, ha már akadályozzák előre lépésünket. Ugyanígy megjelenhetnek az anyagi biztonsággal kapcsolatos aggódásaink is. A jupiteri hatás pedig mindezt eléggé felerősítheti, és könnyen felébreszti azokat, akik mélyen haragot, dühöt vagy sértettséget őrizgetnek magukban.
01.26. 4 óra 15 perc, Hold-Merkúr trigon
Szerencsére reggelre megjön a kijózanodás, végre az eszünk és a szívünk megtalálja a hangot, így kimondottan hatékonyak lehetünk a nap folyamán.
01.26. 18 óra 39 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Január 24. Bika növő Hold – Gyakorlatias lépések biztonságunkért — 2 hozzászólás

  1. Kedves Mária!

    Imádom az oldalát és nagyon jók az írások. Annyi kérdésem lenne,hogy ez a sok negatív rossz energia mikor oldódik fel mert minden napra van valamilyen problémás együttállás. Rég olvastam már egy tökéletes hetet. Egyáltalán lesz olyan?

  2. Kedves László! Köszönöm :) A negatív állások csak akkor hatnak ránk nagyon rosszul, ha nem vagyunk tudatosak. A figyelmet szeretnénk felhívni rájuk, hogy ki tudjuk védeni, mert ha tudjuk épp milyen energiák hatnak, akkor nem feszülünk szembe velük. Ha például érezzük, hogy az energiák nyomasztóak, akkor félre kell tenni a kötelességtudatunkat, és időt kell szakítani saját magunkra, lelki töltekezésünkre. Az energiák tudatosságra tanítanak bennünket :)
    Szép napot kívánok :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.