Január 22. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
01.22. 7 óra 27 perc, Hold a Kos jegyébe lép
01.22. 10 óra 20 perc, 
Hold – Nap szextil
A délelőtt kimondottan harmonikusan telhet, egyensúlyban érzitek magatokat, és jól érzitek magatokat mások társaságában.Érdemes most valami mozgékonyságot belevinni a napba, mert ez az energia aktivitást igényel.
01
.22. 14 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Elég kellemetlen hatás zavarhatja meg a délután nyugalmát, ha délelőtt valami monoton dolgot végeztetek.A hatásnak köszönhetően lefagyhatnak az érzelmek, felborulhat a harmónia.
01.22. 18 óra 30 perc, Hold – Vénusz szextil
Estére megérkezik a segítség, de azt tudni kell róla, hogy hasonlóan a délelőttihez, ez az energia is aktivitást igényel, fel akar rázni kicsit benneteket. Mozogjatok, vagy tervezzetek baráti beszélgetést estére.
01.23. 16 óra 30 perc, Hold – Merkúr kvadrát
A délután kissé kellemetlen lehet, mert mást tennénk szívünk szerint, mint amit az eszünk diktál. nehezebbé válhat a kommunikáció, így ne ekkor akarjatok érzelmi ügyeket tisztázni..
01.23. 19 óra 45 perc, Hold – Plútó kvadrát
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja az este nyugalmát. Mint már tudjátok, a plútós hatás mindig felkavarhatja az állóvizet a tudattalanunkban, hiszen az a dolga, hogy felszínre hozza elfojtásainkat. Ez aztán megjelenhet hangulatunkban vagy élethelyzetekben, amikor a másik ember tanítása révén szembesülünk ezzel.
0
1.24. 5 óra 15 perc, Hold – Uránusz együttállás
Reggel kicsit feszültebbek lehettek, akár úgy is érezhetitek magatokat, mint egy ketrecbe zárt oroszlán. Ha nem tudtatok lehiggadni, most már úgy érezhetitek, hogy robbanásveszélyes állapotba kerültetek. A Kos Hold uránuszi energiákkal együtt egy nagyon feszült hatást eredményez, így legyetek figyelmesebbek a közlekedésben, és minden másban is. 
01.24. 14 óra 39 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.