Január 19. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
01.19. 15 óra 41 perc, Hold a Halak jegyébe lép
01.20. 4 óra 30 perc,
Hold – Szaturnusz szextil
Kedvező hatás segít bennünket ezen a reggelen, szeretettel tudjuk végezni a kötelező feladatokat, persze csak akkor, ha sikerül a mértéket megtalálnotok és nem hajtjátok túl magatokat.
01.20. 21 óra 45 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Igazi varázslatos este, a szeretet energiájával itatódik át minden. A megérzések nagyon jól működnek, a spirituális energiák is segítőink most, ezért érdemes a meditálni, pozitív képeket vizualizálni, megerősítéseket olvasni elalvás előtt. Érzékenyebbek vagytok, így jó, ha kerülitek a durva helyzeteket, a média negatív híreit és a panaszkodókat.
01.21. 0 óra 20 perc, Hold – Merkúr szextil
Éjszaka érkezik a hatás, így legfeljebb álmotokban jelenik meg kedvezően, érdemes reggel visszaemlékezni rá, hátha mondanivalója volt számotokra.
01.21. 11 óra 20 perc, Hold – Plútó szextil
Kicsit nyomasztó lehet a délelőtt, a plútói hatás felkavarhatja a tudattalanunkat, felhozva belőle régi emlékeket, lelki fájdalmakat. Azonban ez segítségként érkezik, hogy szembenézhessünk velük, és tudatossággal inkább segítőnkké válik, mint lelkünk nyomorgatójává.
01.21. 12 óra 25 perc, Hold – Jupiter trigon
Jobbat kívánni sem tudtunk folytatásnak. Egyszerűen árad a szeretet és fénye beragyogja a délutánt. Azonban, ha hagytátok, hogy az előző hatás magával vigyen benneteket, akkor a jó oldala nem tud megnyilvánulni.
01.22. 2 óra 15 perc, Hold – Mars trigon
Ennek az energiának napközben jobban örültünk volna, mert hatásának következtében rosszat álmodhatunk vagy fel is riadhatunk. Főleg azokra hat intenzíven, akik haragot, sértettséget hordoznak magukban.
01.22. 7 óra 27 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.