Január 17. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
01.17. 9 óra 31 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
01.19. 1 óra, Hold – Jupiter kvadrát
Ez a hatás csalódottság, hitehagyottság érzését keltheti bennetek. Viszont a jó hír, hogy ez legfeljebb álmotokban jelenik meg.
01.19. 10 óra 55 percHold – Uránusz szextil
Ez a hatás feszültséget hoz, de jól tudjátok hasznosítani, ha elhagyjátok a napi rutint és különleges megoldásokat választotok. Szintén jót tesz, ha sétáltok egy nagyot a friss levegőn.
01.19. 12 óra 50 perc, Hold – Mars kvadrát
Remélem mindenki kiszakadt a délelőtt folyamán a rutinból, mert aki nem tette az most még feszültebbnek érezheti magát. De ha eddig nem tettétek most már tényleg hagyjátok a kötelező feladatokat, meg az “ezt még mindenképpen meg kell csinálnom, mert nem leszek kész”, és inkább szabaduljatok ki egy kicsit, mozogjatok, vagy csak beszélgessetek egy jót barátokkal.
01.19. 21 óra 26 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.