Január 14. Bak fogyó Hold, Újhold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Fogyó Hold időszakába még átgondolhatjátok mit tehettek magatokért Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek. Újholdnál pedig tegyetek azért, hogy valódi változások induljanak meg az életetekben!
Elengedést/teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
01.14. 20 óra 41 perc, Hold a Bak jegyébe lép
01.15. 2 óra 50 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
Álmunkban érkező hatás nyugodt álmot és higgadt reggelt biztosít számunkra.
01.15. 8 óra, Hold – Merkúr együttállás
A folytatás is legalább annyira kedvező, képeske vagyunk józan ésszel, logikusan átgondolni feladatainkat. Most nem esik nehezünkre a kötelező dolgokkal foglalkozni, kitartóak vagyunk. Vizsgázóknak kimondottan jó energia.
01.15. 21 óra 40 perc, Hold -Neptunusz szextil
A megérzésetek, intuíciótok erősödik, könnyen lehet, azonban ezzel együtt érzékenyebbé is váltok. Másfelől kissé túlzásba eshettek a segítségnyújtásban, próbáljátok megőrizni egyensúlyotokat, nem minden a ti feladatotok!
01.16. 11 óra 50 perc, Hold – Jupiter szextil, Hold -Plútó együttállás
Kezdjük a jó oldallal. Vizsgálódásra (önvizsgálatra is), kutatásokra, elemzésre kitűnő időszak. A már nem annyira kellemes hatása, hogy a tudattalanunk irányába is megnyilvánulhat ez a vizsgálódás, ami (szembesítés végett) belekavarhat minket kellemetlen helyzetekbe. 
01.17. 3 óra 17 perc, ÚJHOLD
01.17.7 óra 30 perc,
Hold – Vénusz együttállás
Újhold napján igen kellemes kezdő energiában van részünk, nyugodtan és átgondoltan indulhat a napunk..
01.17. 9 óra 31 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Nézz be webáruházunkba!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.