Január 13. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakának végén járunk, így még adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
01.13. 15 óra 06 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

01.13. 19 óra 30 perc, Hold – Uránusz trigon
A hatás igazi kiugró lehetőséget hozhat. Mivel fogyó Hold időszakában vagyunk, leginkább korlátozó terheinktől tud szinte azonnal megszabadítani, ha hiszünk benne, hogy a sors támogatását élvezzük. Fizikai szinten a szelektálásban, takarításban is segítőnk.
01.14. 3 óra,
Hold – Mars kvadrát
Feszültséget okozó hatás, ami hozhat küzdelmes álmokat és fel is riadhatunk miatta.
01.14. 7 óra 5 perc,
Hold – Jupiter trigon
Szerencsére reggelre megjön a segítő hatás, ami segít a kitartó munkavégzésben, főleg azokban, amik aprólékosságot igényelnek. Azonban lehet most kissé lassabban haladunk, könnyen elveszhetünk a részletekben.
01.14. 18 óra 30 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Érzékenységet, túlzott önkritikát és csalódásokat hozhat a hatás, ha nem vagyunk résen. Fizikai energiánkra sincs jó hatással az energia, fáradtabbak, kedvetlenebbek lehettek. Ezen a napon inkább pihenjetek munka után.
01.15. 5 óra és 8 óra között,
Hold – Plútó trigon, Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Nap trigon
Szenvedélyes hajtóerőt és kitartó energiát kapunk saját önmegvalósításunkhoz és céljaink megvalósításához. Használjátok ki ezt a napot és tegyetek határozott lépéseket.
01.15. 13 óra 10 perc, Hold – Vénusz trigon
Újabb támogató energia támogatja a napunkat, mindenre képenek érezve magunkat. Használjátok ki közös munkára, ami kitartást igényel.
01.15. 16 óra 43 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Január 13. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás — 2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik és hiszek benne.Legyenszives megirni,január 24- én milyen az esélyem pacemaker beültetésre,jó e az időpont?köszönöm valaszát és minden jót kívánok!

  2. Kedves Erzsébet!

    Jó az időpont :) Jó egészséget kívánok: Marcsi :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.