Január 12. Kos növő Hold – Tevékeny napok

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
01.12. 9 óra 18 perc, Hold a Kos jegyébe lép
01.12. 20 óra 20 perc,
Hold – Vénusz trigon
Igazán kellemesen alakul az este, ami kedvez annak, hogy saját harmóniánkat, belső békességünket semmi nem boríthassa felé. Párkeresőknek támogató energia, úgyhogy ne maradjatok otthon, menjetek bulizni!
01.13. 1 óra 10 perc, Hold – Mars együttállás
A hajnali hatás már közel sem annyira kellemes. Álmunkban harcolhatunk, vitázhatunk, ha elfojtott, megoldatlan ügyek dolgoznak bennünk.
01.13. 7 óra 50 perc,  Hold – Merkúr kvadrát, Hold- Szaturnusz kvadrát
Két nehézséget okozó hatásra ébredünk, ami elronthatja a reggeli hangulatunkat. Egyfelől fizikailag is érezhetitek a fáradtságot, izomfájdalmat, másfelől, úgy érezhetitek, hogy az egész világ összeesküdött ellenetek és korlátozni akar. Ez viszont csakis a benned lévő korlátozás kivetülése, így ha te magad megengeded magadnak a pihenést, lazítást, a kedvedre való dolgokat, akkor ezt környezeted is támogatni fogja. A délelőtt szóljon a pihenésről!
01.13. 13 óra 30 perc, Hold – Jupiter trigon
Ez a hatás nagyon sok energiát küld felénk, amivel töltekezve mindenre képesnek érezzük magunkat. A mértékre azonban ügyeljetek!
01.14. 2 óra 20 perc, Hold – Plútó kvadrát
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja éjszakánk nyugalmát. Mint már tudjátok, a plútós hatás mindig felkavarhatja az állóvizet a tudattalanunkban, hiszen az a dolga, hogy felszínre hozza elfojtásainkat. Ez most álmaink jelenik meg, így ki is álmodhatjuk magunkból.
01.14. 7 óra 45 perc,
Hold – Nap kvadrát
A reggeli hatás lehangoltságot, feszültséget hozhat, így szükség van arra, hogy tudatosan jó irányban  tereljétek gondolataitokat. A délelőtt nem annyira a közös munkáról, feladatmegoldásról szól, így inkább keressétek az egyedül teljesíthető feladatokat.
01.14. 16 óra 55 perc, Hold – Uránusz együttállás
Ez a hatás zaklatottságot okozhat, ami főleg akkor történik meg, ha sok dolgot akartok elintézni a nap folyamán és már azon pörögtök. Az egészet egy viharos szélhez hasonlítanám, mint ami mindent lesöpör, ami az útjában áll. Óvatosan az indulatokkal és a közlekedésben is jobban figyeljetek!
01.14. 19 óra 30 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.