Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát – Az álmok és kívánságok valóra válnak!

újholdMár annyiszor ajánlottam Nektek, hogy készítsetek vágylistát vagy vágytáblát Újholdkor, de sosem írtam le pontosan, hogy hogyan is tegyétek meg ezt.
Gondoltam most itt van ennek is az ideje. Arra viszont előre megkérek mindenkit, hogy ne vegye ajánlásomat, precízen és változtatás nélkül követendő szabályoknak, hanem mindenki vigye bele a sajátjába a saját kreativitását, és megérzését, hiszen úgy válik egyedivé mindenkinek a vágylistája vagy a vágytáblája.
Amikor saját önnön valónkat rakjuk bele egy elkészült műbe, akkor tudunk igazán szeretettel ránézni, és táplálni pozitív energiánkkal a megvalósulását. Akkor lesz csak igazán a miénk.

írásKezdjük a vágylistával.
Első lépésként nagyjából írd le a vágyaidat, nem válogatva, csak úgy, ahogy jön ötletszerűen. Nagyon fontos, hogy úgy írd le őket, mintha már megvalósultak volna. Én mindig beleírom a köszönöm és a hála szót is. Sose használj nem szót, mert azt az Univerzum nem érti. (Pl. Köszönöm, hogy egészséges vagyok, hálás vagyok, hogy fizikai testem tökéletesen működik.)
Amikor ezzel megvagy, akkor nézd végig, mi az vágyaid listájában, amire valóban úgy tudsz ránézni, hogy elhiszed meg tudod teremteni. Hagyhatsz a vágylistádon bármit, de ha nem hiszel benne, ha amikor elolvasod kétségeid lesznek a megvalósulásukat illetően, akkor a manifesztációjukat is meggátolhatod, így csak csalódást okoz majd neked az egész.
Kezdő vágylista íróknak ezért szoktam azt javasolni, hogy hitük erősítése érdekében elérhető célokat írjanak először össze. Aztán, ha már gyakorlott teremtőkké válnak, önmagukba vetett hitük megerősödött, akkor jöhetnek a csodák is.

Amikor összeírtad a vágyaidat, akkor jöhet a következő lépés, a részletezés. Írd el vágyadat minél részletesebben és pontosabban. Ez eléggé fontos, mert csak gondoljunk bele, pl, ha az álompárról készítünk lírást, nem mindegy mit fogalmazunk meg, mert minden, amire vágyunk azt pontosan meg is kapjuk.
Ügyelj arra is, hogy változatlanul úgy írd a leírásodat, mintha már meglenne. Nem kérünk, nem könyörgünk, hanem megköszönjük, hogy megkaptuk és hálásak vagyunk érte!

A vágylistáddal ezentúl, annyi csak a dolgod, hogy nézegeted, szeretettel táplálgatod, ahogy az elvetett magot öntözgeted vízzel, hogy csodálatos virág hajtson ki belőle. A vágyad a mag, a szeretet a víz, ami táplálja.
A vágylistát bármikor újraírhatod, hozzátehetsz, elvehetsz belőle, pontosíthatod, de tedd ezt mindig Újholdkor.

 

 

vágytáblaKövetkezzen most a vágytábla.
Én hatásosabbnak tartom, mint a vágylistát, ugyanis ha jól látható helyre teszed, akkor folyamatosan látod, és folyamatosan dolgozol rajta, hogy megvalósuljon. Pl. aki szeretne egy szép házat, aminek a képe napjában százszor szembejön vele, és ahányszor ránéz, mindannyiszor önti el a szeretet, és tudja, hogy már az övé, annak valószínűleg sokkal hamarabb jelenik meg fizikai valóságban is az életében, mintha csak a listán lenne, és időnként megnézné.

Hogyan is készítsd el a saját vágytábládat?
Először gyűjts képeket a vágyaidról. A kreatívabbak le is rajzolhatják ezeket, az még hatásosabb.
Amikor ezzel elkészültél, akkor ugyanúgy készítsd el a képekhez a leírásokat is, ahogy a vágylistánál leírtam.
Utolsó lépés, hogy rakd fel ezeket egy táblára szépen. Én erre a célra egy parafatáblát használok, de bármilyen megoldás jó lehet, lényeg hogy a lakásodba jól látható helyre rakd ki, ahol minél többet láthatod. Innentől kezdve ezzel is csak az a dolgod, hogy szeretettel táplálgasd, és minél többet nézegesd!

Ne felejtsétek el! Nem elég csak elkészíteni a vágylistát, vagy vágytáblát, hanem folyamatosan foglalkozni is kell vele. Minél több energiát fordítasz rá, annál hamarabb fognak életedben megjelenni a csodák! Hogyan ápolgasd vágylistádat? Elolvashatod itt!

Kívánom, hogy minél hamarabb teljesüljenek vágyaitok!

Csodás napokat kívánok Nektek!

 

Dudás Mária gyermekasztrológus
Dudás Mária
asztrológus, Nőiségébresztő tréner
06/30-4515002

Tanácsadások, meditációk, tanfolyamok itt!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.