Hogyan készíts Holdoltárt a varázslatokhoz?

Aki rendszeres olvasója az oldalnak, az találkozhat az Újhold és Telihold varázslattal is. Ezek a varázslatok ahhoz nyújtanak segítséget, hogy az aktuális Hold hatásokat a leghatékonyabban tudjuk a saját szolgálatunkba állítani.
A varázslatokat egyszerűbb formában is el lehet végezni, mindenféle extrák nélkül is működik, de aki hajlandó több energiát belefektetni, az elkészítheti saját Holdoltárát.

Ehhez szükséged lesz:
– Egy világoskék terítőre,
– 2 db ezüst színű gyertyára. Újholdkor rakhattok fehér gyertyát is az ezüst mellé.
– Szantál füstölőre.
– Rakhattok az oltárra vízi vagy folyóparti növényeket, fűzfa vagy rezgőnyárfa ágakat. Újholdkor, ha van rá lehetőségetek fehér liliomot is tehettek az oltárra, ez a növény különösen szoros kapcsolatban áll a Holddal.
– Tehettek rá fehér köveket, ásványokat is, holdkövet mindenképpen, és rakhattok mellé az aktuális holdállásnak megfelelő ásványt is. A fehér szín általánosságban is erősíti a Hold energiáját.
– És rakhattok rá bármi olyat, amit jónak éreztek.

HoldoltárAz oltárotokat olyan helyre rakjátok a lakásban, ahol nyugalom van, ha van saját szobátok, akkor legjobb ott elhelyezni.
A Holdoltárt bármikor használhatjátok, ha segítséget szeretnétek kérni egy problémánál, és segítségül hívhatjátok a megoldáshoz az Angyalokat is. Az Angyalok szólításához nem kell különleges körítés, Ők mindig készen állnak arra, hogy segítségetekre legyenek, de kérés nélkül nem tehetnek semmi. Tehát kérjétek Őket, ha bajban vagytok, és köszönjétek meg nekik, hogy segítségedre sietnek.
Varázslatos napokat kívánok Mindenkinek!
Dudás Mária

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tanácsadás, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!