Február 8. Nyilas fogyó Hold – Miben hiszel?

nyilasÁltalánosságban:

Most életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk.
Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Mivel fogyó Hold van, ez a megtisztulás, elengedés időszaka! Nézzetek magatokba, és engedjetek el minden olyan hitrendszert, ami akadályoz benneteket a megújulásban, és minden olyan gondolatot írjatok át, ami saját magatokba vetett hitet akadályozza!
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
02.08. 14 óra 52 perc, Hold a Nyilas jegyébe lépett
02.09. 7 óra 40 perc,
Hold – Mars együttállás
Igen lelkesen és energikusan ébredhettek, most mindenképpen használjátok ki ezt a lendületet cselekvésre. A Nyilas jegyének energiájára azért jellemző, hogy sikerek híján hamar elvesztheti a lelkesedését, így ha ezt tapasztaljátok, biztassátok magatokat a továbblépésre. A következő energia még inkább fékezheti a cselekvési kedvet, így ne hagyjátok délutánra a feladatok megoldását.
02.09. 17 óra, Hold – Neptunusz kvadrát
Ez a hatás felboríthatja az egyensúlyunkat, minden kissé zavarossá, ködössé válhat. Mivel a délutánunkat, esténket befolyásolja, ezért nagyon érdemes tudatosan helyrebillenteni magatokat, ha még van feladatotok. De választhatjátok azt, hogy erre a napra már nem terveztek semmit, csak pihentek. Mert megérdemlitek! Ugyanakkor felerősödhet a pszichés problémák is, erősebben jelenhetnek meg a félelmek is.
02.09. 21 óra 30 perc, Hold – Merkúr szextil

02.10. 10 óra 10 perc, Hold – Nap szextil
Kimondottan alkalmas a délelőtt közös munkára, családi programokra, vagy a párotokkal egy kirándulásra. Mindenképpen valami aktivitást, kihívást igénylő elfoglaltságban gondolkodjatok.
02.10. 17 óra 35 perc, Hold – Uránusz trigon
Bolondosnak és nyugtalannak ígérkezik a délutáni időszak, zaklatottabbak lehetünk. Amennyiben a nap folyamán nem mozogtatok, csak otthon ültetek, akkor most nehezen találjátok a helyeteket. Csináljatok valami szokatlant,  valami olyat, amit élvezettel tesztek.
02.11. 3 óra 19 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Mi vár rád 2018-ban? 

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruházban is kifizetheted a megrendelt tanácsadásokat! ITT

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.