Február 08. Kos növő Hold – Tevékeny, feszült napok

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
02.08. 15 óra 34 perc, Hold a Kos jegyébe lép
02.09. 3 óra 20 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Kellemetlenkedő energia, ami álmunkban ér bennünket. Főleg olyan dühös érzések jöhetnek felszínre ami nők között működik, vagy ami miatt nem érezzük harmóniában, biztonságban magunkat.
02.09. 23 óra 5 perc,  Hold- Szaturnusz kvadrát
Ilyenkor már jó esetben alszunk, de könnyen előfordulhat, hogy hátfájásra ébredünk, ha napközben túlterheltük magunkat. Most a sors minden eszközzel azon van, hogy megmutassa számunkra életünk korlátozó dolgait, és azt, hogy miben vállalunk túl sok feladatot.
02.10. 10 óra 50 perc, Hold – Plútó kvadrát
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja a délelőtt nyugalmát. Mint már tudjátok, a plútós hatás mindig felkavarhatja az állóvizet a tudattalanunkban, hiszen az a dolga, hogy felszínre hozza elfojtásainkat. Ez most lelki egyensúlyunkat boríthatja fel, és konfliktusokat is okozhat a napunk folyamán. Ne bonyolódjatok fölösleges hatalmi harcokba!
02.10. éjfél tájt, Hold – Mars együttállás, Hold – Uránusz együttállás
Ez a hatás duplán zaklatottságot okozhat, ami eléggé felboríthatja az éjszakánk nyugalmát. Főleg, ha zaklatottan, mérgesen aludtunk el, ez az érzés tovább dolgoznak álmunkban is, már ha egyáltalán el tudunk aludni. Próbáljatok rákészülni az alvásra, vessetek be minden módszert nyugalmatok érdekében.
02.11. 2 óra 28 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.