Február 7. Rák növő Hold – Lelkileg, érzelmileg nehéz napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
02.07. 8 óra 2 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
02.07. 12 óra 50 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Ez nem éppen kellemes hatás, hatalmas feszültséget érezhettek, belső egyensúlyotok teljesen felborulhat. Érzékenyebbek vagytok a kelleténél, de a harciasságért sem kell szomszédba mennetek. Ne ösztönből reagáljatok, mert az könnyen vitákat gerjeszthet.
02.07. 21 óra 15 perc,
Hold – Mars kvadrát
A helyzet estére sem lett rózsásabb, sőt még nagyobb feszültséget okozó hatás érkezett a mai nap búcsúzásaként. Aki hagyja elszabadulni az indulatait, az olyanná válhat mint egy hisztis gyerek.
02.08. 2 óra 20 perc
, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás segíti képzeletvilágunk szárnyalását, és növeli az intuíciónkat a spirituális fogékonyságunkat. Emellett növeli a gyengéd érzelmekre való fogékonyságot, úgyhogy igazán szép álmotok lehet, és még az is előfordulhat, hogy üzenet érkezik benne.
02.08. 14 óra 40 perc, Hold – Plútó szembenállás
Kedvezőtlen lelki életünk szempontjából ez az állás, ezért nagy az esélye annak, hogy a tudattalanunkban elnyomott lelki problémáink most felszínre jönnek és egyfelől igen rossz kedvünk lesz, másfelől a bennünk dolgozó feszültség miatt igen harapósak lehetünk környezetünkkel élőkkel szemben. Figyeljetek tudatosan gondolataitokra, ne reagáljatok ösztönösen, és ne hagyjátok, hogy elmétek átvegye az irányítást!
02.08. 19 óra 50 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Sajnos  most a negatív hatás újabb erősítést kap, nyugtalanná és az idegessé téve minket. Még az is lehet, úgy érezzük majd felrobbanunk. Vigyázzatok, mert ez komoly konfliktusokat okozhat.
02.08. 23 óra, Hold – Jupiter kvadrát
Nem mondhatni, hogy ma nagy kényeztetésben lenne részünk, egy újabb kellemetlenkedő hatás érkezik, ami most a hitünket is igyekszik elvenni. Szerencsére már sokan alszanak, vagy lassan elalszanak. Megint csak arra biztatlak benneteket, hogy a pozitív dolgokra, a napi sikerekre gondoljatok elalvás előtt
02.09. 10 óra 41 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.