Február 7. Oroszlán növő Hold, Telihold – Az EGO megfékezése

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Lassan beköszönt a Telihold. Oroszlános napokon engedjétek el ami önbizalmatokat gyengíti, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért, de tegyétek mindezt alázattal és ne EGO-ból.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
02.07. 23 óra 45 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
02.08. 0 óra,
Hold – Vénusz trigon
Jó kis energia löketet kapunk az Univerzumtól, ami főleg a női energiákat tölti fel erős harci kedvvel és akarnoksággal. Ez most álmunkban történik, de a folytatásra hatással lehet.
02.08. 4 óra 40 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Feszültséget okozó hatás, ami felboríthatja a hajnal nyugalmát, paprikás hangulatot okozva ébredésünk után. Ahogy az előző hatásnál említettem, Hölgyek válhatnak sokkal türelmetlenebbé, főleg, ha nem kapják meg a kellő elismerést.
02.08. 11 óra 50 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
A határozottság most gondolatainkat is befolyásolja. Megjelenhet a tévedhetetlenség érzése, ami könnyen konfliktust okozhat. Főleg, ha a délelőtt folyamán nem figyeltünk oda tudatosan gondolatainkra, érzéseinkre. Ekkor már, nem túl békés formában, hangot is adhatunk elégedetlenségünknek, ami eléggé elronthatja a hétvégénket.
02.09. 8 óra 34 perc, TELIHOLD
02.09. 17 óra 10 perc, Hold – Mars trigon
Igencsak erős energiák kezdenek el dolgozni. Ezek jó értelemben határozottságot, tettre készséget hoznak, azonban az akaratunk képviselésében túl sokak lehetünk, ha nem figyelünk erre tudatosan. Hagyjatok mást is érvényesülni! Használjátok az energiát inkább elengedésre, és a Telihold varázslat elvégzésére.
02.10. 0 óra 39 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.