Február 6. Skorpió fogyó Hold – Szélsőséges érzelmek

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
02.06. 4 óra 55 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
02.06. 15 óra,
Hold – Szaturnusz szextil
A hatás felerősítheti a félelmeket, amik valaminek vagy valakinek az elvesztése miatt dolgozik bennetek, de vagy nem néztetek vele még szembe vagy elfojtottátok magatokban. Ugyanakkor aki lelkileg egyensúlyban érzi magát, annak ez az állapot továbbra is fennmarad. Munkátokban kitartást tud adni az energia, főleg, ha vizsgálódásra, elemzésre van szükségetek hozzá.
02.07. 0 óra 45 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Ahogy a lelkünk és az elménk vitatkozik, úgy álmunkban is megjelenhet a vita, veszekedés. Valamilyen belső konfliktus dolgozódhat fel ezzel, úgyhogy ne bánjuk most a rossz álmokat.
02.07. 5 óra 35 perc, Hold – Neptunusz trigon
A hatás miatt növekszik az intuíciótok, így jó, ha hagyjátok, hogy belső hangotok irányítson benneteket. Érdemes ébredés után nem azonnal felkelni, befelé figyelni, vagy visszagondolva álmotokra megérteni annak üzenetét. Viszont arra figyeljetek, hogy érzékenyebbek vagytok, a szélsőséges érzések belülről feszíthetnek benneteket, de igyekezzetek nyugodtnak maradni és nem a körülöttetek lévőkön levezetni idegességeteket.
02.07. 16 óra 51 perc, Hold – Nap kvadrát
Óvatosan ezen a délutánon, mert feszültségek lehetnek főnökötökkel vagy párotokkal. Ennek oka a bennetek lévő ösztönös és tudatos oldal feszültsége, így ha rendet raktok magatokban akkor a külső konfliktusok is megoldódnak.
02.07. 19 óra és 23 óra között, Hold – Jupiter együttállás, Hold – Plútó szextil
A Jupiter energiája mindent felnagyít, szinte mértéktelenné tehet. Kérdés mi lapul a szívetekben? Ha szerethetetlennek érzitek magatokat, ha harag dúl a lelketekben akkor azt erősíti fel. Ha boldogok és elégedettek vagytok, akkor ennek ad energiát és még boldogabbnak érezhetitek magatokat. A plútós hatásnak köszönhetően felkavarodhat a tudattalan, felszínre hozva az elfojtott sértettséget, keserűséget, haragot. Tehát most nagyon fontos, hogy elcsitítsátok a fejetekben duruzsoló kisördögöt és pozitív dolgokra gondoljatok elalvás előtt.
02.08. 8 óra 15 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Ez a reggel nem mondható túl kellemesnek, borús lehet a reggeli ébredés. A választás a kezetekben van, maradtok az önsajnálatban vagy inkább tudatosan változtattok a rossz hangulaton.
02.08. 14 óra 52 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.