Február 5. Ikrek növő Hold – Mozgékonyság, kapcsolatteremtés!

ikrekÁltalánosságban:
Ikrek Hold napokon talpraesettnek, mozgékonynak vidámnak érezzük magunkat és mindenre nyitottak vagyunk. Azt érezhetitek, hogy a feladatoktól, ötletektől csak úgy zsong a fejetek. A feladatok elvégzése most könnyedén haladhat, de nem árt, ha listát készítetek a tennivalókról, mert most kissé szétszórtak lehettek.

 

 

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
02.05. 5 óra 44 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép
02.05. 7 óra 50 perc,
Hold – Vénusz szextil
Igazán jól kezdődik a reggel, tetterősnek érezhetitek magatokat, és alig várjátok, hogy elindulhassatok a dolgotokra. Kimondottan jó a délelőtt üzleti ügyek intézésére, ügyintézésre és baráti találkozókra is.
02.05. 16 óra 15 perc, Hold – Mars szextil
A délután energiái is hasonlóan energikussá tesznek benneteket, tetterőtök változatlan, vagy még fokozódik, csak arra ügyeljetek, hogy azért ez a pörgés belső feszültséget, idegrendszeri túlpörgést is okozhat.
02.05. 23 óra 55 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Szerencsére ez a hatás már nem tudja befolyásolni a napotokat, mert elalvás előtt érkezik. Viszont próbálkozásának hatásaként könnyen megtörténhet, hogy levertnek, magányosnak, elhagyatottnak érzitek magatokat. Arra gondoljatok amit sikerült ezen a napon elintézni és ami boldogságot okozott.
02.06. 11 óra 40 perc, Hold – Nap trigon
Megint egy tevékeny és jó napnak nézhetünk elébe, már a délelőtt támogató energiában részesít bennünket. Egyfelől ösztönös és tudatos oldalunk jól megérti egymást, másfelől párunkkal is harmonikus minden.
02.06. 17 óra 20 perc, Hold – Uránusz szextil
Izgatottak, nyugtalanok lehettek, izgalmakra, különleges élményekre vágytok délután. A délelőtti pörgésből amúgy is nehezen álltok le, a mostani hatásnak köszönhetően fokozódik az új ingeréhségetek. Valahogy tomboljátok ki magatokat, különben nehezen fogjátok viselni az esti elcsendesedést.
02.06. 20 óra 30 perc, Hold – Jupiter trigon
Főleg kapcsolatainkat, vagy a kapcsolatépítésünket támogatják a „csillagok”, szinte magától megvalósulnak a vágyaink. Na de mit kezdünk ezzel este? Most kell csak igazán a tudatosság, mert az egész napos pörgéseteket, ez a hatás már szinte a mértéktelenségig fokozhatja. Ha úgy érzitek nagyon feszül bennetek az energia, akkor irány futni vagy üljetek be egy forró levendulaolajos fürdőbe.
02.06. 11 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
Megérkezett a leállító energia, ha eddig magunktól nem nyugodtunk le. A lelkes, motivált időszakot, magányosság és lehangoltság érzése válthatja fel, pedig ennek semmi alapja nincs. De ez csak akkor tudja kifejteni hatását, ha nem nyugodtatok le önként, és a nappali felfokozott idegállapotban találkoztok a sorsbolygó rendet rakásával.
02.07. 8 óra 2 perc, Hold a Rák jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: hörgők, váll, kar, kézzel kapcsolatos gyógymódok hatékonyak, de műtétekre nem alkalmas nap!
Háztartási munka: írnivalók intézése, ma szellőztessétek át az ágyneműket, szekrénybe eltett ruhákat.
Szépségápolás: frissítő fürdőkre, kézápolásra (pl. manikűr, ápoló pakolások)) alkalmas nap
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk (webáruház)

 

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.