Február 3. Mérleg fogyó Hold – Harmónia, egyensúly teremtés

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
02.03. 22 óra 46 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
02.04. 8 óra és 10 óra között,
Hold – Szaturnusz kvadrát, Hold – Mars szextil, Hold – Merkúr trigon
Elég aktív a nap reggelén az Univerzum és egyet leszámítva támogatják a napunkat. A gondolataink, ötleteink szívünk szerintiek, energiánk is van ahhoz, hogy belevágjunk a megvalósításba.
02.05. 3 óra 35 perc, Hold – Nap trigon
Éjszaka érkező hatás, ami harmóniát biztosít, sok dolgunk nincs vele.
02.05. 10 óra 20 perc, Hold – Plútó kvadrát
Ez már korántsem annyira kedvező hatás, könnyen keveredhetünk hatalmi harcokba, lehangoltakká válhatunk. Kerüljétek most a konfliktusokat, senkinek ne hagyjátok, hogy nyomasszon benneteket, inkább próbáljátok valamivel feldobni magatokat.
02.05. 16 óra 30 perc, Hold – Vénusz trigon
A délután már kellemesebbnek ígérkezik, megnyugszunk és visszanyerjük a belső békénket. Amennyiben tehetitek menjetek társaságba, most kimondottan kellemes délutánt tölthettek együtt.
02.05. 19 óra 45 perc, Hold – Uránusz szembenállás
Akik rendszeres olvasóink már tudják, hogy ahol az Uránusz bolygó megjelenik, ott mindig zaklatottságot okoz. Az este folyamán úgy érezhetitek, szinte kifutnátok a világból, minden és mindenki idegesítővé válhat. Legjobb, ha kicsit félrevonultok, és teret adtok saját igényeiteknek. Ugyanígy megoldás lehet a hatásra, ha különleges társaságban töltitek az estét, különleges dolgokról beszélgetve, ahogy ezt teszem majd én is.
02.06. 4 óra 55 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.