Február 3. Bika növő Hold – Gyakorlati lépések megtétele

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
02.03. 2 óra 50 perc, Hold a Bika jegyébe lép
02.03. 21 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szextil
Ez az állás erősíti intuíciónkat, érzékenységünket, álmodozók lehetünk, érdemes elalvás előtt pozitív jövőképet vizualizálni.
02.04. 5 óra 20 perc, Hold – Nap kvadrát
Nem mondhatni, hogy túl kellemes a reggel, mert a férfi és a női energiák nagyon nem találják a közös hangot. Ez igaz a bennetek lévő két oldalt és a párkapcsolatot illetően is. Legyen a cél az egyensúly teremtés!
02.04. 9 óra 40 perc, Hold – Plútó trigon
Tudatalatti ragaszkodásaitok most erősebben működnek, ezáltal nehezebben is mozdultok, és hangulatilag sem mondhatni, hogy a legjobb a helyzet.Ügyeljetek, hogy ne roskadjatok magatokba, hétvége van, valami szórakoztató programmal kényeztessétek magatokat.
02.04. 23 óra 45 perc, Hold – Merkúr trigon
Végre egy harmonikus állás, bár jobb lett volna napközben. De örüljünk annak, hogy most a szívünk és az elménk egy nyelven beszél, így nyugodt álmunk lehet.
02.05. 5 óra 44 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Február 3. Bika növő Hold – Gyakorlati lépések megtétele — 2 hozzászólás

  1. Kedves Mária!

    Imádom az oldalát és nagyon jók az írások. Annyi kérdésem lenne,hogy ez a sok negatív rossz energia mikor oldódik fel mert minden napra van valamilyen problémás együttállás. Rég olvastam már egy tökéletes hetet. Egyáltalán lesz olyan?

  2. Kedves László! Köszönöm :) A negatív állások csak akkor hatnak ránk nagyon rosszul, ha nem vagyunk tudatosak. A figyelmet szeretnénk felhívni rájuk, hogy ki tudjuk védeni, mert ha tudjuk épp milyen energiák hatnak, akkor nem feszülünk szembe velük. Ha például érezzük, hogy az energiák nyomasztóak, akkor félre kell tenni a kötelességtudatunkat, és időt kell szakítani saját magunkra, lelki töltekezésünkre. Az energiák tudatosságra tanítanak bennünket :)
    Szép napot kívánok :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.