Február 28. Bak fogyó Hold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek. Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
02.28. 7 óra 47 perc, Hold a Bak jegyébe lép
03.01. hajnalban,
Hold – Mars trigon, Hold – Nap szextil
Két energiával, kitartással feltöltő hatás érkezik álmunkban, ami hajtóerőt ad napi feladataink elvégzéséhez. Úgy érezhetjük, hogy ezen a napon mindenre képesek vagyunk.
03.01. 15 óra 40 perc, Hold – Neptunusz szextil
Intuíció, vágyak és mi eggyé válunk ezen a délutánon. Szívetek szerinti dolgokért tenni jó, azonban arra figyeljetek, hogy ne a rosszabbik oldala jelenjen meg az energiának. Nehezen állunk le és több feladatot vállalhatunk, mint az szükséges volna. Aki súlyos lelki terheket cipel az könnyen hát, derék fájásra vagy ízületi merevségre panaszkodhat.
03.01. 19 óra 20 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
Aki délután nem találta meg a mértéket, most valószínűleg magába roskadva üldögél. Vegyétek komolyan a testi jeleket és pihenjetek, nehogy komolyabb figyelmeztetést kapjatok!
03
.02. 4 óra 45 perc, Hold – Plútó együttállás
A hatás egyfelől nyomasztó lehet, másfelől feszültté tehet. Egyik sem kedvez a reggel harmóniájának. A Bak Hold amúgyis érzelmileg nyomottabbá tehet bennünket, de a Plútóval összefogva ez még erősebben jelentkezhet, belelovalhatjuk magukat akár a negatív érzésekbe is. Szép dolgokra gondoljatok ne hagyjátok, hogy a rossz érzések elrontsák ébredéseteket!
03.02. 19 óra 45 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Könnyen előfordulhat, hogy lelkileg túl zaklatottá válhatunk estére. Ne engedjetek a hatásnak, próbáljatok lehiggadni és nem ösztönösen reagálni. A közlekedésben és minden tevékenységben óvatosan!
03.02. 20 óra 05 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: Gyomlálás, kapálás, tápozás. Talajban élő kártevő irtása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Nézz be webáruházunkba!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.