Február 26. Szűz növő Hold, Telihold – Lelki nagytakarítás

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és rálépjünk arra az útra, amiben a sors támogatását élvezhetjük.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
02.26. 18 óra 07 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
02.26. 20 óra 50 perc,
Hold – Vénusz szembenállás
Nem túl kellemes estének nézünk elébe, ha önkritikánkkal bombázzuk magunkat. Ugyanígy eléggé felboríthatja környezetünk harmóniáját, ha másokat piszkálunk vagy kritizálunk. Igyekezzetek inkább magatokat erősíteni és az erősségeitekre fókuszálni.
02.27. 6 óra 50 perc, Hold – Uránusz trigon
Az Uránusz bolygó támogatja most a lelki szintű változásokat az életünkben. Bár okozhat egy kis feszültséget, ami nyugtalanságot okozhat bennünk ezen a reggelen. A cél, hogy ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtegyétek azokat a lépéseket, ami a változásokhoz szükséges.
02.27. 8 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Érdekes egy reggelünk van. Máris megérkezik a sorsikus segítség is ahhoz, hogy rálátásunk nyíljon mindarra az önkritikára, kételkedésre, túlzott biztonságra törekvésre, amivel saját harmóniánkat, egyensúlyunkat korlátozzuk. No de azért ne dőljünk hátra, mert tanításként érkezik, így a feladat megoldása ránk vár, amihez most a Telihold segítséget nyújt.
02.27. 9 óra 17 perc, TELIHOLD a TÍZMILLIÓSZOROS nap fényében!
02.27. 16 óra 10 perc,
Hold -Merkúr kvinkunx
Aki gondolati mintáktól szabadulna, az ezt az időpontot válassza a Telihold varázslatra. Mindemellett tanításokat kaphatunk abban, hogy mivel kapcsolatosan dolgoznak még bennünk téves meggyőződések.
02.27. 21 óra 40 perc, Hold – Jupiter kvinkunx
Ez az időpont pedig azoknak fog kedvezni, akik kételkedőek és nem hisznek magukban. Mivel a nagy szerencse bolygója hozza a tanítást, érdemes kicsit magunkba mélyedni és megtalálni azokat a terheket, idejétmúlt elképzeléseket, amiben bár nem hiszünk, de mégis ragaszkodunk hozzá. Keressétek azokat a pontokat ami kételkedést okoz magatokkal szemben és engedjétek is el gyorsan!
02.28. 4 óra 05 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
A hajnali hatás nem kényeztet el bennünket, kellemetlen érzéseket érezhetünk. Csalódottan, szeretetlenül ébredhetünk, és mi magunk is elégedetlenebbek lehetünk saját magunkkal. Fékezzétek meg a maximalizmusotokat, kérjetek fényt és áldást a napotokra és amikor a tükörbe néztek köszöntsétek szeretettel és dicsérettel magatokat.
02.28. 13 óra 40 perc, Hold – Plútó trigon
Bár segítő hatás, még sem annyira kellemes, mert felerősítheti a kritikus oldalunkat, ami akár másoknak akár magunknak sem akkora nagy élmény. A háttérben tudattalan meggyőződések dolgoznak, amin természetesen változtatnunk kell. Ugyanígy érdemes átgondolni milyen területen működünk még túl kissé, nem tudva leállni, vagy magunkra figyelni.
02.28. 16 óra 55 perc, Hold – Mars trigon
A délután további része viszont kimondottan alkalmas kitartást, precizitást igénylő feladatok elvégzésére. Azonban a gyorsaságot igénylő dolgok ekkor nehezebben mennek, ezt ne erőltessétek!
02.28. 20 óra 17 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!