Február 25. Kos növő Hold – Feszült napok

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
02.25. 19 óra 47 perc, Hold a Kos jegyébe lép
02.26. 9 óra 30 perc,
Hold – Mars kvadrát
Ahogy a címben ígértem, nem könnyű napok elé nézünk, nagy szükség lesz a tudatosságunkra. A délelőttöt eléggé elronthatja ez a feszültséget generáló hatás, könnyen belelovalhat bennünket fölösleges vitákba. Ennek oka, hogy türelmetlenek vagyunk és nehezen viseljük, ha nem az akaratunk szerint történnek a dolgok. Álljatok meg kicsit, és hagyjátok csak úgy történni a dolgokat!
02.27. 10 óra 25, Hold – Jupiter kvadrát
Ez a hatás is feszültséget hozhat, kételkedéseket ébreszthet bennünk. A belső bizonytalanság miatt másokkal is konfliktusunk lehet, a kompenzálás könnyen megnyilvánulhat mások támadásában. Ez a kososság ösztönös és kevésbé jó megoldása. használjátok inkább mások érdekében, másokért ezt a tüzességet.
02.27. 18 óra 05 perc, Hold – Vénusz együttállás
Igazi energiaegyesülés, ami csak akkor tud minket szolgálni, ha saját céljainkon dolgozunk. A korlátozás nehezebben viseljük, és könnyebben harcba szállhatunk másokkal. Próbáljatok mozgékonyságot, kihívást tartalmazó feladatokat elvégezni ezen a délelőttön.
02.27. 20 óra 45 perc, Hold – Plútó kvadrát
Este elég nyomasztóak az energiák, szenvedélyes hajtóerőt kapunk a versengésre, és túl tenghet az akarat bennünk. Fékezzétek meg az indulatokat, és valahogy tomboljátok ki magatokból az energiát. A közlekedésben nagyon óvatosan!
A hatásnak köszönhetően lehetnek rossz álmaink, de ez csak a tudattalanunk félelmeinek a játéka.
02.28. 4 óra 25 perc,  Hold- Szaturnusz kvadrát
A hajnali energia lelombozza a hangulatunkat, sokkal sötétebbnek láthatjuk a helyzetünket, mint amilyen valójában. Ébredés után a gondolataitokat irányítsátok a szépre és a jóra, legyetek optimisták, és keressétek a jelen örömeit.
legyez ez a napindító mantrátok: “A feltétel nélküli szeretet fénysugarai átjárják a testemet, minden sejtemet! Tudom, hogy ma is csodálatos dolgok történnek velem.”
02.28. 8 óra 30 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!