Február 24. Oroszlán növő Hold – Tanító napok

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Oroszlános napokon engedjétek el ami önbizalmatokat gyengíti, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért, de tegyétek mindezt alázattal és ne EGO-ból.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
02.24. 13 óra 22 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
02.25. 1 óra és 4 óra között,
Hold – Nap kvinkunx, Hold – Uránusz kvadrát, Hold – Szaturnusz szembenállás
Nem mondanám, hogy kellemesen zajlik az éjszakánk, hiszen 3 hatás is egyesíti az energiáit. Azok, akiknek Édesapjukkal, saját önmegvalósításukkal és magával a változásokkal még vannak megoldandó feladatuk, elég zavaros álmokkal küzdhetnek. Ugyanakkor annyira felkavaró is lehet a hatás, ha még a történésekhez kapcsolódóan érzéseket is elfojtottunk, hogy fel is riadhatunk. Próbáljátok megfejteni mi a feladat és mi a megtörtént dolgokban a ti felelősségetek valójában?
Kezdjétek a napot azzal, hogy áldást és fényt kértek magatokra és az egész napotokra.
02.25. 10 óra 55 perc, Hold – Merkúr szembenállás
A gondolatok és a szívetek szerinti dolgok most nagyon nem találják a közös hangot. Gondoljátok végig milyen ötletek fogalmazódnak meg bennetek, és milyen indokokkal nem tesztek semmit a megvalósítás érdekében. Aztán jöhet a következő kérdés. Vajon valósak az ellenvélemények, vagy inkább félelmek gyártják őket?
02.25. 17 óra 40 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Érkezik egy kis gondolkodni való estére is. Ha már ötletek és megvalósítás, akkor miért nem hisztek magatokban? Mi gyárthatja bennetek a kételkedést és mivel lombozzátok le lelkesedéseteket?
A kérdések megválaszolása mellett igyekezzetek minden szabálynak megfelelni, mert az ellenállást választó kalandorok rosszul járhatnak.
02.26. 1 óra 05 perc, Hold – Neptunusz kvinkunx
A hajnal tanító fényszöge, ami a saját szeretetlenségünk, önbizalomhiányunk okaira szeretne rávilágítani. Segíteni szeretne abban, hogy ne a lemondásokkal, fölösleges áldozatvállalásokkal vívjátok ki mások elismerését, hanem a valós értékeitek megmutatásától. Természetesen ez most mind álmok formájában mutathatja meg magát.
02.26. 11 óra 10 perc, Hold – Plútó kvinkunx
A következő tanítást viszont jobb szeretjük álmunkban megélni, mert a plútós hatás eléggé kellemetlenkedő lehet. Belekapaszkodva a téves meggyőződéseinkbe, a csábítást buta gondolatok és lelkünket nyomasztva igyekszik megvalósítani. Legyetek tudatosak, egyfelől azért mert könnyen okozhat hatalmi villongásokat, másfelől, mert lelki egyensúlyotok most a ti kezetekben van.
02.26. 12 óra 30 perc, Hold – Mars kvadrát
A folytatás szorosan kapcsolódik az előzőhöz, tovább szítva a feszültséget, akár parázs vitákat is generálhat. Próbáljatok másként ebédelni, ne hagyományosan, ahogy megszoktátok. Cseréljétek meg a szerepeket, aki eddig kiszolgáló volt, most hagyja magát kényeztetni kicsit.
02.26. 18 óra 07 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditáció

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!