Február 22. Rák növő Hold – Középpontban a családi minták

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
02.22. 4 óra 52 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
02.22. 12 óra 45 perc,
Hold – Nap trigon
Kellemes hét kezdetet biztosít a hatás, összefogással sok mindent tudunk megoldani, elintézni. Főleg olyan dolgokban történik előrelépés, ami saját jó érzéseink szempontjából fontos.
02.22. 19 óra, Hold – Uránusz szextil, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Tanító fényszög és egy változást segítő hatás érkezik estére, ami most a sorsbolygónak és az Uránusznak köszönhetően könnyen megjelenhet testi jelzésben. Ha hirtelen fájdalom, görcs jelenik meg a testetekben vagy szédültök, rosszullétet éreztek, akkor nézzétek meg szimbolikusan, hogy adott testtájék mit jelképez. Ez útmutatót adhat számotokra abban, hogy min változtassatok. Aki már megtanulta a Symbolon kártyát használni, az húzhat rá lapot, hogy melyik szerepszemélyisége áll a fájdalom/görcs mögött.
A hatások kicsit zaklatottabbá tehetik az estét, de ahogy már megtanultuk, ha változtatunk a programunkon, akkor az Uránusz békén hagy minket és megnyugszunk.
02.23. 2 óra 30 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
Furcsa, szimbolikus jelentésű álmokat hozhat a hajnal. Főleg azok ébredhetnek fel rá, akikben keserűség, harag, csalódottság dolgozik.
02.23. 10 óra 10 perc,  Hold – Jupiter kvinkunx
Szintén egy tanító fényszög, ami rámutathat kételkedéseink, hitehagyottságaink mélyebben megbújó okára. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy miért nem hisztek magatokban, az erőtökben? Aztán gondoljátok végig, mivel tudnátok lelkesíteni, motiválni magatokat. Hogy tudtok a félelemből motivációt csinálni?
02.23. 19 óra 05 perc, Hold – Neptunusz trigon
Az esti hatás arra akar tanítani, hogy figyeljünk oda az érzéseinkre, megérzéseinkre. Mit érzünk és miért? Érzékenyebbek lehetünk az átlagosnál, ami mindenképpen tudatos odafigyelést igényel. Ne akarjatok harcolni, közelítsetek meg mindent szeretettel. Kimondottan jót tesz, ha meditációval vagy kellemes zenével zárjátok a napot.
02.24. 4 óra és 6 óra között, Hold – Mars szextil, Hold – Plútó szembenállás
Családdal kapcsolatos terhek, és a hozzájuk kapcsolódó rossz érzések kerülhetnek felszínre a hajnali hatásoknak köszönhetően, ami nyomasztó, dühös álmokat hozhat. Mivel Rák Hold van, ezért nagy eséllyel gyermekkori élmények, a belső gyermekünk szomorúsága vagy gyermekeinkkel kapcsolatos megbántottság van a háttérben. Ébredéskor akár indokolatlan dühöt és érezhetünk, ha nem emlékszünk az álmainkra, vagy nincs rálátásunk a tudattalanba fojtott problémáinkra.
02.24. 10 óra 45 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
Egy kellemetlenkedő hatás, ami felboríthatja a harmóniánkat, úgy érezhetjük magunkat, mint egy libikókában. Az érzés oka, hogy magunk sem tudjuk, hogy az érzelmeinkre vagy a kötelességtudatunkra hallgassunk. Találjátok meg az arany közép utat és a feszültség is elmúlik.
02.24. 13 óra 22 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!