Február 20. Bika növő Hold – Gyakorlatias lépések a változásokért

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
02.20. 20 óra 11 perc, Hold a Bika jegyébe lép
02.21. 0 órától 6 óráig,
Hold – Nap szextil, Hold – Merkúr szextil
Kimondottan jól indul a reggel, mindenkivel könnyen megtaláljuk a közös hangot, és most az érzelmeinket is könnyebben tudjuk kommunikálni kifelé. Alkalmas időszak érzelmi ügyek rendezésére, vagy csapatmunkára.
02.21. 8 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz trigon
A folytatás is hasonlóan jónak ígérkezik, a sorsbolygó kitartást adó hatását élvezhetjük a délelőtt folyamán.
02.21. 20 óra, Hold – Vénusz szextil, Hold – Neptunusz szextil
Ezen az estén nincs más dolgotok, mint magatokat kényeztetni! A Vénusz és a Neptunusz is azt szeretné elérni, hogy ez az esti léleksimogató legyen..
02.22. 8 óra 30 perc, Hold – Plútó trigon
A plútós hatás azért megint megbolygathatja a tudattalanunkat, felszínre kerülhetnek félelmeink, amik a változásokkal kapcsolatosak. Főleg azok a minták okozhatnak problémákat, amikhez túlzottan ragaszkodunk, mert megszoktuk őket, még akkor is, ha már akadályozzák előre lépésünket. Ugyanígy megjelenhetnek az anyagi biztonsággal kapcsolatos aggódásaink is. Ne hagyjátok, hogy a fejetekben duruzsoló kisördög átvegye az irányítást!
02.22. 12 óra 45 perc, Hold -Jupiter szembenállás
A délutáni energia csakis tudatossággal kezelhető, különben kételkedni kezdtek és meginoghat a hitetek a változásban. A jupiteri energia azzal szeretne szembesíteni bennünket azokkal a ragaszkodásainkkal, amik megszokásokon alapulnak, és akadályoznak a változásokban.
02.23. 1 óra 07 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: korai zöldségek vetése előnevelésre, korai burgonya csíráztatása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Február 20. Bika növő Hold – Gyakorlatias lépések a változásokért — 2 hozzászólás

  1. Kedves Mária!

    Imádom az oldalát és nagyon jók az írások. Annyi kérdésem lenne,hogy ez a sok negatív rossz energia mikor oldódik fel mert minden napra van valamilyen problémás együttállás. Rég olvastam már egy tökéletes hetet. Egyáltalán lesz olyan?

  2. Kedves László! Köszönöm :) A negatív állások csak akkor hatnak ránk nagyon rosszul, ha nem vagyunk tudatosak. A figyelmet szeretnénk felhívni rájuk, hogy ki tudjuk védeni, mert ha tudjuk épp milyen energiák hatnak, akkor nem feszülünk szembe velük. Ha például érezzük, hogy az energiák nyomasztóak, akkor félre kell tenni a kötelességtudatunkat, és időt kell szakítani saját magunkra, lelki töltekezésünkre. Az energiák tudatosságra tanítanak bennünket :)
    Szép napot kívánok :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.