Február 18. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
02.18. 13 óra 04 perc, Hold a Kos jegyébe lép
02.19. 1 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Elég kellemetlen hatás zavarhatja meg az éjszaka nyugalmát, ami most szerencsére legfeljebb rossz álmokban jelentkezik. Mindenesetre legyetek éberek, mert a reggelre rányomhatja a bélyegét, hangulatilag lelombozhat benneteket.
02.19. 16 óra 15 perc, Hold – Mars trigon
Ez a délután nem a pihenésről szól, mert az energiák mozgékonyságot igényelnek. Menjetek kirándulni, sétálni, reméljük az időjárás is kedvezni fog a szabadtéri programnak.
02.20. 2 óra 45 perc, Hold – Plútó kvadrát
Tudattalant felforgató bolygóállás, ami megzavarhatja az éjszaka nyugalmát. Mint már tudjátok, a plútós hatás mindig felkavarhatja az állóvizet a tudattalanunkban, hiszen az a dolga, hogy felszínre hozza elfojtásainkat. Szerencsére ezeket most kiálmodhatjuk magunkból, reggel pedig tudatosan tovább léphetünk.
02
.20. 12 óra 10 perc, Hold – Uránusz együttállás
Délelőtt kicsit feszültebbek lehettek, akár úgy is érezhetitek magatokat, mint egy ketrecbe zárt oroszlán, robbanásveszélyes állapotba kerültetek. A Kos Hold uránuszi energiákkal együtt egy nagyon feszült hatást eredményez, így legyetek figyelmesebbek a közlekedésben, és minden másban is. 
02.20. 20 óra 11 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Virágosládákba most már vethettek paprikát, bokros paradicsomot és padlizsánt.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.