Február 16. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
02.16. 3 óra 40 perc, Hold a Halak jegyébe lép
02.16. 15 óra 35 perc,
Hold – Szaturnusz szextil
Kedvező hatás segít bennünket délután, hogy szeretettel tudjuk végezni a kötelező feladatokat, persze csak akkor, ha sikerül a mértéket megtalálnotok és nem hajtjátok túl magatokat. Nem kell mindenről lemondanotok kötelességtudatból, azért hogy mások kényelmét biztosítsátok.
02.16. 17 óra 35 perc, Hold – Vénusz együttállás
remélem az előző hatás időszakában megtaláltátok a mértéket, és most inkább már csak álmodoztok vagy egy kellemes társaságban vagytok. Azt gondolom elég jól sikerült kiválasztanunk az időpontot a Női klubunkhoz, kellemes együttlétre számíthatunk.
02.17. 5 óra 30 perc, Hold – Mars kvadrát, Hold – Neptunusz együttállás
Az ellentétes hatások eléggé feszült reggelt eredményezhetnek. Eluralkodhat rajtatok a szegény én állapot ha a hétvégi feladatokra koncentráltok. A délelőtt inkább pihenésre jó, nem kell azonnal belecsapni a feladtok elvégzésébe, lassuljatok le inkább és töltekezzetek!
02.17. 18 óra 45 perc, Hold – Plútó szextil
Kicsit nyomasztóvá válhat az este, ha mégis a kötelező feladatokat választottátok. A  plútói hatás felkavarhatja a tudattalanunkat, és felhozhat régi sérelmeket, amiken már rég túl kellett volna lépnetek. Legyetek tudatosak, ne a kesergést, szemrehányást válasszátok, ha valami nem tetszik változtassatok!.
02.17. 23 óra 10 perc, Hold – Jupiter trigon
Jobbat kívánni sem tudtunk folytatásnak. Egyszerűen árad a szeretet és fénye beragyogja a délutánt. Azonban, ha hagytátok, hogy az előző hatás magával vigyen benneteket, akkor a jó oldala nem tud megnyilvánulni.
02.18. 13 óra 04 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: öntözés, tűlevelűek trágyázása, díszfű múlt évi maradványainak levágása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.