Február 15. Rák növő Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
02.15. 15 óra 3 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
02.15. 16 óra 25 perc, Hold – Mars szextil
Tulajdonképpen egy segítő hatás, ha akaratotok szerint mennek a dolgok. A korlátozást viszont nehezebben viselitek, ennek hiszti lehet a vége. Ne ösztönösen reagáljatok, legyetek tudatosak!
02.16. 8 óra 40 perc,
Hold – Merkúr trigon
Jól indul a reggel a gondolataink szívünk vágyai körül legyeskednek, segítve annak kivitelezését. Ma tudatosan is igyekezzetek olyan dolgokkal foglalkozni, ami jó érzéssel tölt el benneteket.
02.16. 15 óra 25 perc, Hold – Vénusz szembenállás
A délután harmóniája ennek a hatásnak köszönhetően felborulhat. Főleg Hölgyek legyenek tudatosak, mert köztük alakulhatnak ki a leginkább ellentétek.
02.16. 16 óra 50 perc, Hold – Neptunusz trigon
Ha hagytátok, hogy az előző hatás irányítson benneteket, akkor mostanra minden résztvevő elég vacakul érezheti magát, a sértett fél áldozatnak érzi magát, aki pedig bántotta lelkiismeretével küzd. beszéljétek meg higgadtan az esetleges konfliktus okát!
02.16. 18 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
A sorsbolygó is megérkezett a játszmába. Azt érezhetjük, hogy lefagynak az érzelmeink, ha túl sok a kötelességtudat, és nem tudjuk a gondoskodásban hol a határ.
02.17. 3 óra 40 perc, Hold – Plútó szembenállás
Kimondottan nyomasztó és feszültségkeltő lehet ez a hatás, hiszen megpiszkálja a tudattalan családi mintáinkat. Ez most álmunkban jelenik meg, érdemes gondolkodni jelentésén.
02.17. 15 óra 15 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Izgató hatás, ami akkor tesz nyugtalanná bennünket, ha kevés időt fordítunk magunkra és már nagyon unjuk a rutint. Hétvége van, úgyhogy most igazán nem nehéz szabadságot adni magatoknak.
02.17. 16 óra 20 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Növények öntözése, karfiol, káposzta, kelkáposzta, saláta, paradicsom előnevelése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.