Február 14. Skorpió fogyó Hold – Érzelmi hullámvasút

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől. Éljétek meg a csodás újjászületést az Újhold energiájának segítségével
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
02.14. 1 óra 37 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
02.14. 6 óra 55 perc, Hold -Uránusz szembenállás
Zaklatottságot hozhat ez az állás, ami miatt könnyen felriadhatunk, és nehezebben is alszunk vissza a zaklatottságunk miatt. Aki éjszaka úton van, óvatosan közlekedjen, mert balesetveszélyes helyzetekbe is belekeveredhet, ha kapkod. Legyetek nagyon óvatosak és megfontoltak!
02.14. 22 óra 40 perc, Hold – Merkúr trigon
Minden azon múlik, hogy elalvás előtt, gondolataink egy lehúzó spirálban vagy egy pozitív, felemelkedést nyújtó spirálban vannak. A feladat tehát, hogy amikor készültök nyugovóra térni, akkor szép gondolatokkal búcsúzzatok el a naptól, dicsérjétek meg magatokat mindazért, amit aznap elvégeztetek. Így szép álmok kísérik majd pihenéseteket.
02.15. 5 óra 50 perc, Hold – Jupiter szextil
Szintén egy segítő hatás, ha változatlanul a jó dolgokon tudjátok a fókuszotok tartani. A kesergőknek, pesszimistáknak az a rossz hírem van, hogy a rossz érzéseket is fel tudja nagyítani a hatás. Változtassatok a hozzáállásotokon és kezdjétek el szeretgetni magatokat.
02.15. 7 óra 25 perc, Hold – Neptunusz trigon
Érzékenységet okozhat a hajnali hatás és felerősítheti szeretetlenségünket. Mindez most álmotokban jelenik meg, amire ha emlékeztek, akkor próbáljátok megfejteni, milyen üzenetet hordoz a számotokra.
02.15. 18 óra 20 perc, Hold – Plútó szextil
Kicsit nyomasztóvá válhat a helyzet, ha nem irányítjátok érzelmeiteket tudatosan.  Ha azt érzitek feszültté váltok, akkor próbáljátok megkeresni az okot magatokban és ne másban. Sorsikus segítséget kaptok most ehhez, ami áldásként földeli zaklatottságunkat, amennyiben tiszteletben tartjuk és tartatjuk saját határainkat.
02.15. 23 óra 15 perc, Hold – Nap kvadrát, Hold – Szaturnusz szextil
Amennyiben ügyesen irányítottátok érzelmeiteket, gondolataitokat és szeretettel fordultatok magatokhoz, az est energiái tovább támogatnak a harmonikus nap zárásban.
02.16. 5 óra 06 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Út az Önbizalomhoz – Új tanfolyam!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.