Február 13. Vízöntő fogyó Hold, Újhold – Felszabadító energiák!

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

Teremtő időszak kezdődik, a változások az otthonunk megújítása érdekében szükségesek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
02.13. 16 óra 10 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
02.14. 15 óra 25 perc,
Hold – Mars szextil
A szerelmesek napjának délutánján egy igazán kedvező energiát kapunk, ami főleg abban segít, ha valamilyen különleges ajándékkal lepjük meg kedvesünket.
Akik nem ünnepelnek, azok se keseregjenek, mert igen energikus délutánjuk lehet, amikor lelkesen végzitek feladataitokat.
02.15. 13 óra, Hold – Jupiter kvadrát
Közeleg az Újhold tetőzése, de előtt a jupiteri hatás siet segítségünkre, hogy meglássuk még azokat az elbizonytalanító automatizmusokat, amik még működnek bennünk. Figyeljétek magatokat mint egy kívülálló, milyen helyzetekbe kerültök, hogyan reagáltok, el tudnak e még mások bizonytalanítani saját céljaitoktól?
02.15. 19 óra, Hold – Uránusz szextil, Hold – Merkúr együttállás
Remek a folytatás is, hiszen az újításért kiáltó energiák segítségével most a nap folyamán feltárt hibás meggyőződéseken változtatni tudtok. Egyfelől az uránuszi energia nem nagyon hagyja hogy a régi automatizmusok szerint működjünk, másfelől a gondolataink is friss levegőért kiáltanak. Aki halogatna és ellenállna a változásnak, az most egyre feszültebbnek érezheti magát.
02.15. 22 óra 5 perc, ÚJHOLD!
02.16. 3 óra 40 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Ébreszd fel a benned lévő erőt! Gyere velem nyári elvonulásomra!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.