Február 10. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakának végén járunk, így még adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
02.10. 0 óra 39 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

02.10. 5 óra 30 perc, Hold – Uránusz trigon, Hold – Vénusz kvinkunx
A hatás nagy feszültséget gerjeszthet bennünk, ami akár konfliktust is okozhat. Figyeljetek oda, hogy ne ösztönösen reagáljatok, és próbáljátok felborítani a reggeli rutint.
02.10. 15 óra 50 perc,
Hold – Merkúr szembenállás
Az ész és a szív most más irányba akar haladni, ami megintcsak könnyen okozhat konfliktusokat, ha mindenáron érzelmi ügyeket szeretnénk megbeszélni. Nem nagyon találjuk a megfelelő szavakat, hogy kimondjuk a problémáinkat, így jobb most inkább a hallgatást, befelé figyelést választani.
02.11. 1 óra 55 perc,
Hold – Jupiter trigon
Végre egy segítő hatás, ami álmunkban hittel és lelkesedéssel tölt fel. Ez ébredésünk után segítőnk lesz, hogy a következő hatásnál megőrizzük lelki egyensúlyunkat.
02.11. 4 óra 30 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Érzékenységet, túlzott önkritikát és csalódásokat hozhat a hatás, ha nem vagyunk résen. Fizikai energiánkra sincs jó hatással az energia, fáradtabbak, kedvetlenebbek lehettek.
02.11. 14 óra 40 perc,
Hold – Plútó trigon
Szenvedélyes hajtóerőt kapunk saját céljaink megvalósításához. Használjátok ki a délutánt és tegyetek határozott lépéseket.
02.11. 18 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Mars kvadrát
A szenvedélyhez megérkezik a kitartó energia, a sors felügyeli tetteinket. Azonban mindent erőlködésnek érezhetünk, ami nem a mi feladatunk lenne, de ez pont azért lesz, hogy valóban saját dolgainkkal foglalkozzunk.
02.12. 0 óra 37 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Február 10. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás — 2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik és hiszek benne.Legyenszives megirni,január 24- én milyen az esélyem pacemaker beültetésre,jó e az időpont?köszönöm valaszát és minden jót kívánok!

  2. Kedves Erzsébet!

    Jó az időpont :) Jó egészséget kívánok: Marcsi :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.