Február 12. Mérleg fogyó Hold – Harmónia, egyensúly teremtés

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
02.12. 0 óra 37 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
02.12. 5 óra és 9 óra között,
Hold – Uránusz kvinkunx, Hold – Vénusz szembenállás
Legyetek tudatosak, mert ez a két hatás külön-külön is nagyfeszültséget okoz, együtt meg kimondottan veszélyesek. Ne ösztönösen reagáljatok és legyetek nagyon óvatosak mindenben, főleg a közlekedésben.
02.12. 18 óra 55 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
Kimondottan tanításokat hozó állás, mai főleg a kommunikációs problémákat, téves meggyőződéseket hozhatja felszínre. Keressétek magatokban a helyzet megoldását, ne a másikban.
02.13. 3 óra és 5 óra között, Hold – Jupiter kvadrát, Hold – Neptunusz kvinkunx
Két kellemetlenkedő hatás, ami megint tanításokat hozhat a számunkra. Főleg akkor, ha nem hiszünk magunkban és gondjaink vannak a feltétel nélküli szeretettel. Ismerjétek fel, hogy mit akar ez a reggel megmutatni nektek.
02.13. 15 óra 20 perc, Hold – Plútó kvadrát
Kellemetlenkedő hatás, amik elronthatják a délutánunkat, ha nem vagyunk résen. A plútós hatás erős nyomasztottságot okozhat, amibe szenvedélyesen belelovalhatjuk magunkat. Megjelenhet a szeretetlenség, eldobottság érzése, aminek most nem sok alapja van. Kényeztessétek magatokat, legyetek most ti a legfontosabbak magatok számára.
02.13. 16 óra 15 perc, Hold – Nap trigon
Végre egy kellemes délután, amikor helyreállhat a harmóniánk, és az együttműködések is könnyebben mennek.
02.13. 19 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Estére kissé fagyossá válhat a légkör, ha a kötelességeinkkel korlátozzuk lelki harmóniánkat. Most már csak a pihenéssel foglalkozzatok, a feladatokat pedig halasszátok másnapra.
02.13. 22 óra 40 perc, Hold – Mars szextil
Ez az energia estére inkább problémát okozhat és nehezebbé teheti az elalvásunkat. Igyekezzetek minél több időt szánni arra, hogy lenyugodjatok, és megpihenjen elmétek.
02.14. 1 óra 37 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

ÚT AZ ÖNBIZALOMHOZ!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.