Február 11. Bika növő Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
02.11. 2 óra 28 perc, Hold a Bika jegyébe lép
02.11. 5 óra, Hold – Merkúr szextil
Hajnali segítő hatás, ami segíti a reggeli és délelőtti összeszedettséget. Napközben a megérzéseitekre hallgassatok, és azok megvalósításán dolgozzatok.
02.11. 19 óra 40 perc, Hold – Vénusz trigon
Az este harmóniában telik, de főleg a gyakorlati dolgok mennek jól, most nem annyira az érzelmi ügyekre fókuszálunk.
02.12. 9 óra 5 perc, Hold – Szaturnusz trigon, Hold – Neptunusz szextil
A sorsbolygó megnyugtató hatását érezhetjük ezen a reggelen. Kitartást ad a további feladatokhoz is, főleg azokhoz, amit biztonságunk teremtéséért végzünk. Emellett kimondottan segít abban, hogy saját biztonságunkat, saját vágyaink szerint alakítsuk. Arra viszont vigyázzatok, hogy érzékenyebbek lehettek.
02.12. 19 óra 55 perc, Hold – Plútó trigon
Szenvedélyes hatás, ami szinte megszállottá tehet bennünket főleg anyagi ügyekben és saját biztonságunk elképzelésével kapcsolatban. Tudatos önkontrollal most változtathattok a korlátozó meggyőződéseiteken, amik látszat biztonságot nyújtanak számotokra.
02.12. 23 óra 25 perc, Hold – Nap kvadrát
Kellemetlen hatás, ami álmainkban jelenhet meg. Rossz álmokat okozhatnak mindazon dolgok, amiket nem szívesen csinálunk és a napi konfliktushelyzeteink.
02.13. 10 óra 31 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: Korai zöldségek vetése előnevelésre, korai burgonya csíráztatása.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.