Február 11. Bak fogyó Hold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Fogyó Hold időszakába még átgondolhatjátok mit tehettek magatokért Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek. Elengedést/teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
02.11. 3 óra 19 perc, Hold a Bak jegyébe lép
02.11. 3 óra 40 perc,
Hold – Vénusz szextil
Egy kellemes hatás, ami nyugodt álmot és harmonikus ébredést biztosít mindenkinek.
02.11. 15 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
Tovább folytatódik a reggeli harmónia, a sorsbolygó igyekszik nyugalmat, kitartást biztosítani számunkra.
02.12. 6 óra 10 perc, Hold -Neptunusz szextil
A megérzésetek, intuíciótok erősödik, könnyen lehet, azonban ezzel együtt érzékenyebbé is váltok. Másfelől kissé túlzásba eshettek a segítségnyújtásban, próbáljátok megőrizni egyensúlyotokat, nem minden a ti feladatotok!
02.12. 20 óra 20 perc, Hold – Plútó együttállás
Az este kissé nyomasztóvá válhat a plútós hatásnak köszönhetően, főleg ha nem tudjátok hol a határ a feladatvégzésben. Töltsétek az estét inkább pihenéssel, kényeztessétek magatokat.
02.13. 0 óra 40 perc, Hold – Jupiter szextil
A jupiteri hatás igen mélyre hatolva felhozhatja tudattalanunkba elfojtott sérelmeinket, problémáinkat. Most a rossz álmok ennek feldolgozása, de könnyen fel is riadhatunk, főleg ha sok elnyomott keserűség van bennetek.
02.13. 6 óra 40 perc,
Hold – Uránusz kvadrát
Az éjszakai hatásnak köszönhetően eléggé feszülten ébredhetünk, úgyhogy adjatok időt magatoknak amíg lecsillapodnak a kedélyek. Jó ha a reggeli rutint is tudatosan felborítjátok, ne akarjatok most közös feladatokba fogni, legyetek most magatokban.
02.13.16 óra 10 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Nézz be webáruházunkba!

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.