Február 1. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakába léptünk, így a lehetőség adott, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
02.01. 9 óra 11 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
02.02. 2 óra és 5 óra között,
Hold – Mars kvadrát, Hold – Szaturnusz trigon
A két hatás nagyjából egyidőben jelentkezik szerencsére, így a sorsbolygó gondoskodik arról, hogy lecsillapítsa a feszültséget.
02.02. 17 óra 30 perc
, Hold – Neptunusz szembenállás
Egy kellemetlenkedő délutáni hatás, ami csalódottá tehet, zavarodottság érzését keltve. Érzékenyebbek is lehettek, ezért ügyeljetek arra, hogy a gondolataitok mit erősítenek bennetek.
02.03. 5 óra és 8 óra között, Hold – Plútó trigon, Hold – Jupiter szextil
Eléggé ferforgató hatás, ami megbolygatja a tudatalattitokat és igen nagy mélységből hozhat fel emlékeket, jól felerősítve az azokhoz kapcsolódó érzéseinket. Ilyen érzés lehet az elfojtott tökéletlenség érzés, a bűntudat, félelem és bűnösség érzése. Viszont az kétségtelen, hogy remek hajtóerőt biztosít a kötelező, aprólékosságot igénylő feladatok elvégzéséhez a délelőtt folyamán.
02.03. 22 óra 46 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.