December 9. Szűz fogyó Hold – Fizikai és lelki rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Még fogyó Hold időszakában járunk, így a lehetőség még adott, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami a valódi változás útjában áll
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
12.09. 0 óra 07 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
12.09. 18 óra 35 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Nem mondhatnánk, hogy ezen az estén egyensúlyban éreznénk magunkat. Belső harmóniánk felborulhat, ha túlzott lelkesedésünkkel felborítjuk a tervezett programunkat. Ne akarjatok mindent egyszerre megcsinálni, tervezzétek meg a feladatok elvégzését, és utána adjatok teret lelkesedéseteknek.
12.09. 20 óra 30 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Egy további kellemetlenkedő hatás, ami összefogva az előzővel csalódottá tehet, erősítve a zavarodottság érzését. Érzékenyebbek is lehettek, ezért ügyeljetek arra, hogy a gondolataitok mit erősítenek bennetek.
12.09. 22 óra 50 perc, Hold – Jupiter szextil
Ez a hatás végre rendet rak, ha hagyjátok, így elalvás környékére már sokkal nyugodtabbnak érzitek magatokat. Érdemes elalvás előtt a fejetekben is rendet rakni, nem rágódni semmin, inkább örülni kell az elvégzett feladatoknak.
12.10. 8 óra 10 perc, Hold – Plútó trigon
Egy felforgató állással indul a reggel. Megbolygatja a tudatalattitokat és ha van bennetek elfojtott tökéletlenség érzés, bűntudatot, akkor azt felerősíti. Viszont remek hajtóerőt biztosít a kötelező, aprólékosságot igénylő feladatok elvégzéséhez.
12.10. 8 óra 50 perc, Hold – Nap kvadrát
A következő hatás nem mondható kellemesnek, könnyen konfliktusba kerülhetünk, párunkkal, főnökünkkel, vagy Apukánkkal. Ráadásul ma nem láttok annyira tisztán az ügyekben, túlzásra való hajlamotok könnyen veszteségbe sodorhat benneteket. Ugyanígy idegrendszeretek is túlpöröghet, mindenképpen hagyjatok időt pihenésre is.
12.10. 19 óra 30 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Aki reggel rendszerezte a napi teendőket, és a nap folyamán sem hagyta, hogy elszaladjon vele a ló, az gyengébben érzi meg ezt a hatást. Viszont mindenki másnál némi zavart okozhat, mert a józan eszünk mást diktál, mint amit szívünkből megtennénk.
12.11. 4 óra, Hold – Szaturnusz kvadrát
Ez a hatás  nem teszi könnyűvé a hajnalt. Lehet, hogy felriadtok, és nem is értitek miért vagytok olyan lehangoltak. Vagy álmotok okoz kellemetlen élményt, vereséget, kudarcot megélve benne. Ébren a pozitív gondolatokkal, motivációs idézetekkel, vagy akár csak a kedvenc zenétek hallgatásával megelőzhetitek a hangulati mélypontot.
12.11. 6 órakor Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.