December 8. Bak növő Hold – A tervezés, kötelességek

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Teremtő időszak lévén, gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most változtatni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
12.08. 13 óra 02 perc, Hold a Bak jegyébe lép
12.08. 20 óra 20 perc,
Hold – Vénusz szextil
Az este hangulata nagyban függ attól, hogy lelkileg hogyan érezzük magunkat. Amennyiben jól vagyunk úgy a békesség árad szét bennünk, de negatív érzések miatt egyensúlyunk felborulhat. Így igyekezzetek olyan dolgokat tervezni, ami lelki töltekezést nyújt számotokra.
12.09. 6 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
A délelőtt kimondottan alkalmas arra, hogy odafigyelést, kitartást igénylő feladataitokat elvégezzétek.
12.09. 16 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szextil
A délután kicsit álmodozóvá válhat. Bár készen álltok feladataitok elvégzésére, mégis leginkább kiszakadnátok a mindennapok szürkeségéből. A kötelező dolgok mellett fordítsatok időt pihenésre is!
12.09. 19 óra, Hold – Mars szextil
Este még mindig a feladatok elvégzésén kattoghattok, de sokkal könnyebben mennek azok a dolgok, amiket szívesen csináltok. Azért most már ne hajtsátok túl magatokat, pihenjetek!
12.10. 4 óra, Hold – Plútó együttállás
Felkavaró hajnalunk lehet a plútós közreműködésnek köszönhetően. Bak Hold időszakában nehezebb harmóniában maradnunk, hiszen a kötelességtudatunk kissé túlműködik, erre erősít most rá a plútós energia. Változatlanul az a feladat, hogy ébredés után, ne azonnal a kötelező feladatokon kattogjatok, találjátok meg az egészséges határokat.
12.10. 21 óra 35 perc, Hold – Merkúr szextil
Az este folyamán a gondolataink és az érzéseink egy húron pendülnek, így tudatosan biztosíthatjuk magunk számára az egészséges lelki egyensúlyt, hogy nyugodt alvásunk legyen.
12.10. 22 óra 25 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Ez a feszült hatás megnehezítheti elalvásunkat, akár álmatlanul forgolódhatunk. Próbáljátok lecsendesíteni elméteket, hallgassatok megnyugtató zenét.
12.11. 0 óra 40 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.