December 6. Oroszlán fogyó Hold – Légy határozott!

Oroszlán
Általánosságban:

Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Folytatódik az elengedős időszak, így itt az időn, hogy átgondoljuk milyen lelki sérülés dolgozik bennünk, ami megakadályozza, hogy irányítani tudjuk életünket. Oroszlános napokon erősítsétek önbizalmatokat, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
12.06. 21 óra 36 perc, a Hold az Oroszlán jegyébe lép
12.07. 10 óra,
Hold – Vénusz trigon
Igen kellemes délelőttnek nézünk elébe, lelkesek vagytok, optimisták és határozottak. A délelőtt folyamán csupán a mértékre figyeljetek, mert mind étkezésben, mind költekezésben felütheti fejét a mértéktelenség.
12.07. 18 óra 10 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Az este már korántsem annyira harmonikus, ha nem vagyunk résen. Hitünk meginoghat, vagy olyan problémákkal kell szembenéznünk, amit eddig igyekeztünk a szőnyeg alá söpörni, de most már nem halogathatjuk tovább a megoldást.
12.08. 0 óra 15 perc, Hold – Nap trigon
Ez egy kellemes hatás, aminek a hátránya, hogy álmunkban érkezik. De örüljünk annak, hogy reggelre eggyé válhatunk ezzel a magabiztosságot, belső egyensúlyt biztosító energiával.
12.08. 15 óra 10 perc, Hold – Uránusz trigon
Különleges délutánunk lehet, mert az uránuszi energiák már megint lelkileg piszkálnak minket, hogy szakadjunk ki végre a mindennapok rutinjából. Érdemes lenne megadni magatokat ennek az elvárásnak, hiszen most úgy érezhetitek bármit képesek vagytok megtenni önmagatokért.
12.08. 18 óra 15 perc és 21 óra 50 perc között, Hold – Merkúr trigon, Hold – Szaturnusz trigon
Bár pár óra eltérés van a két bolygó hatása között, mégis összeadódnak az energiák a Merkúr és a Szaturnusz együttállásának köszönhetően. Szerencsére! A Retrográd Merkúr a tündöklést igénylő Holddal összedolgozva, kontroll nélkül elég veszélyes lehetne a pénztárcánkra. Ettől függetlenül, ha ma nem muszáj ne menjetek vásárolni.
12.08. 23 óra 45 perc,
Hold – Mars szextil
Kissé megnehezítheti az elalvást ez a hatás, mert elég aktív energiákkal érkezik. Amennyiben zaklatottá váltok, vegyetek egy kellemes illóolajos fürdőt elalvás előtt.
12.09. 0 óra 07 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából:
Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartási munka: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

December 6. Oroszlán fogyó Hold – Légy határozott! — 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.