December 4. Rák fogyó Hold – Érzékenység, érzelmi biztonság keresés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Fogyó Hold időszakába léptünk, ezért lehetőség van arra, hogy elengedjétek mindazt a lelki terhet, ami belső gyermeketeket boldogtalanná teszi, és azt is ami miatt nem tudjátok saját belső biztonságotokat megteremteni.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
12.04. 21 óra 37 perc, Hold a Rák jegyébe lép
12.05. 15 óra 50 perc,
Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás erősíti az érzékenységet és növeli az intuíciót, a láthatatlan dimenzió felé való nyitottságot.  Rossz esetben úgy érzitek mindenki ellenetek van, de a jó oldala, hogy könnyebben fejezitek ki érzéseiteket.
12.05. 16 óra 40 perc, 
Hold – Jupiter trigon
A jupiteri hatás tovább erősíti az érzékenységet, sérülékenységet. Minden attól függ majd, hogy mi jár éppen a fejünkben, mind a negatív mind a pozitív hatás erősödhet. Tehát csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakítjátok a délutánotokat.
12.06. 2 óra 05 perc, Hold – Plútó szembenállás
Ez a nyomasztóbb hatás, amely feltépheti a fájdalmas emlékeket, és felszínre hozhatja az elfojtott érzéseket. Az elengedésben segíthet, mert álmotokban mindezt tudatos szintre emelve feldolgozhatjátok azt. Amennyiben ébredés után is a hatása alatt érzitek magatokat, akkor tudatosan kell lelketeket felrázni és boldogsággal megtölteni.
12.06. 13 óra 15 perc, Hold – Uránusz kvadrát
A délutáni időszak kissé nehezebb lehet, ettől a feszültséget okozó hatástól. Eléggé idegesnek érezhetitek magatokat, ha nem tudtok saját elképzelésetek szerint menni, vagy ha túlzottan korlátozva érzitek magatokat. Jobb, ha most nemet mondtok, vagy hangot adtok elégedetlenségeteknek.
12.06. 18 óra 55 perc, Hold – Mars kvadrát
Remélem az előző hatásnál megtettétek amit szükséges volt, mert különben ez az energia eléggé felboríthatja az este nyugalmát. Úgy érezhetjük magunkat, mint egy hisztis gyerek, akit visszautasítottak. Lehetőleg ne hagyjátok, hogy indulataitok irányítsanak benneteket, mert az komoly konfliktushelyzetet okozhat.
12.06. 21 óra 36 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: szobanövények, telelő növények öntözése.

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.