December 31. Skorpió fogyó Hold – Érzelmi hullámvasút

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

Az év utolsó napján lép a Skorpió jegyébe a fogyó Hold, így lehetőséget ad számunkra, hogy az Óévben hagyjunk minden felesleges lelki terhet, szeretetlenség érzését. Már a Hold jegyváltásának időpontja is érdekes, hiszen 2 óra 22 perckor történik meg. A 2-es szám maga a Holdnak a száma, a 3 db kettest pedig ha összeadjuk, akkor 6-ot kapunk, ami a Vénusz, a szeretet másik megtestesítőjének száma. A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat. Igyekezzetek megváltoztatni véleményeteket, amiket félelmeitek táplálnak, ami miatt féltek a veszteségektől.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
12.31. 2 óra 22 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép
12.31. 20 óra 45 perc,
Hold – Nap szextil
Egyetértésben indul a szilveszter este, de azért ez nem a felhőtlen mulatozás időszaka, hiszen az időszak a Bak és a Skorpió jegyének energiáját egyesíti. Figyeljetek oda lelki egyensúlyotokra és keressétek a szép emlékeket.
12.31. 23 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Éjfél előtt a szaturnuszi energia támogatását élvezhetjük, ami segíti érzelmeink, zaklatottságunk féken tartását. Ugyanakkor segít abban is, hogy átgondoljátok éveteket, és kitűzzétek azt az irányt amerre haladni szeretnétek. Ha újévi fogadalomban gondolkodtok, akkor fogadjátok meg azt, hogy szeretettel fordultok magatok és mások felé és nem léptek le szívetek vágyának útjáról.
01.01. 4 óra 10 perc, Hold – Neptunusz trigon
Spirituális energiáink a csúcson vannak, így álmaink üzenetet is hordozhatnak. A mulatozókra viszont rossz hatással lehet, ha nem tudták a mértéket tartani, most az alkohol sokkal nagyobbat üthet mint szeretnénk. Ugyanez igaz a gyógyszerekre is, így csak óvatosan az altatókkal és nyugtatókkal.
01.01. 16 óra 20 perc, Hold – Plútó szextil
Délután fokozódnak a szenvedélyes érzések, ami jó ha hitetekkel egyesülni tud és a megvalósításon dolgozik. Arra ügyeljetek csak, hogy a negatív érzések is erősödhetnek, ami egyfelől rossz hangulathoz, másfelől konfliktus helyzetekhez vezethet. Szélsőséges esetben nem is értitek, hogy miért váltatok egyik pillanatról a másikra kissé depresszióssá.
01.01. 23 óra 25 perc, Hold – Vénusz együttállás
Az este érzelmileg úgy alakul, ahogy lelkileg érezzük magunkat. A skorpiós energiák inkább lefelé húznak, ha rossz kedvünk van, ugyanakkor szenvedélyes érzelmeket szíthatnak a szeretetben is, ha ez dolgozik bennünk.
01.02. 9 óra 58 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.