December 3. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
12.03. 8 óra 12 perc, Hold a Halak jegyébe lép
12.03. 8 óra 30 perc,
Hold – Jupiter szextil
A hatás jó oldala, hogy támogat vágyaink gyakorlati megvalósításában bennünket. A kevésbé jó megnyilvánulása, ha épp pesszimisták vagyunk, hogy belelovalhat minket a még erősebb önsajnálatba.
12.03. 14 óra 40 perc, Hold – Uránusz szextil
A délutáni hatás felboríthatja a nyugalmunkat. Ahogy ilyenkor lenni szokott, érdemes felborítani a napi rutint, és tudatosan figyelni arra, hogy kerüljétek az idegesítő helyzeteket. Halak Holdnál mindig érzékenyebbek vagyunk, így könnyebben a szívünkre vehetünk bármit, amire most hisztivel reagálhatunk.
12.04. 3 óra 45 perc és 4 óra 30 perc között, Hold – Mars trigon, Hold – Vénusz szextil
A hajnali hatás hozhat szerelmes álmokat, ami nem biztos, hogy a valóságot tükrözi majd. Vegyétek ezt úgy, mint egy filmet, amit a moziban láttok.
12.04. 8 óra, Hold – Nap kvadrát
Kellemetlen hatás, ami megnehezítheti a csapatmunkát, és főleg főnökünkkel találhatjuk meg nehezebben a hangot. Próbáljatok higgadtnak maradni és inkább egyedül elvégezni a feladataitokat.
12.04. 16 óra 20 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Ismét egy érzékenységet okozó hatás, ami mondhatni most csúcsot döntöget. Legjobb, ha valamilyen módon földelitek ezt a rengeteg érzelmet, hogy ne okozzon galibát.
12.04. 21 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Az esti energia kedvez a gyógyulásoknak, így egy energiakezelés, egy vizualizációs gyakorlat álmotokban tovább tud segíteni. Gondolatokkal, vizualizációval úgy gyógyíthatjuk magunkat, ha tökéletes egészségünket jelenítjük meg. Arra azonban vigyázzatok, hogy lehangoltság esetén erősödhet a csalódottság, rossz hangulat.
12.05. 9 óra 15 perc, Hold – Merkúr trigon
Az ész és a szív most egy nyelvet beszél, így segítséget nyújt a harmóniához, de nem annyira a logikát igénylő feladatokhoz. Inkább az intuíciótokra hallgassatok most, az támogat benneteket.
12.05. 20óra 45 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.