December 28. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
12.28. 6 óra 21 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

12.28. 11 óra 30 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott délelőttünk lehet, ami teljesen indokolatlan idegességet és türelmetlenséget okozhat. Hagyjátok a kötelező feladatokat, pihenjetek és adjatok időt magatoknak, vágyaitoknak.
12.29. 3 óra 10 perc, Hold – Vénusz együttállás
Egy harmóniát hozó állás, ami álmunkban jelentkezik. Bár harmonikus energia egyesülés, de a Vízöntő jegyében okozhat némi pezsgést és felboríthatja éjszakai nyugalmunkat, amit még reggel is érezhetünk. Vasárnap lévén tegyétek azt, amihez igazán kedvetek van.
12.30. 11 óra 25 perc,
Hold – Mars kvadrát
Egy kellemetlenkedő hatás érkezik, ami komoly feszültséget generálhat. Lehetőleg kerüljétek a konfliktusokat, nézzetek magatokba és találjátok meg a feszültség okát.
12.30. 16 óra 42 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!