December 28. Bika növő Hold – Gyakorlati évzáró lépések

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
12.28. 7 óra 23 perc, Hold a Bika jegyébe lép
12.28. 9 óra,
Hold – Szaturnusz trigon
A délelőtt igen csak alkalmas anyagi ügyek vagy biztonságunkat érintő feladatok végzésére. Érdemes is kihasználni a szaturnuszi támogatottságot, és túllépni azokon a feladatokon, amiket eddig halogattunk.
12.28. 14 óra 40 perc, Hold – Vénusz trigon
A délután igen kellemesen telik, most lehet időt szakítani arra, hogy a jól végzett munka jutalmaként önmagatokat kényeztessétek. Menjetek társaságba, vagy egy jó masszázsra. Ha egyik sem megoldható, akkor olyan dologgal foglalkozzatok, ami a ti lelketeknek kedves.
12.28. 19 óra 45 perc, Hold – Nap trigon
Az este is hasonlóan kellemesen telik, egyensúlyt és harmóniát érzünk magunkban és környezetünkben is.
12.29. 3 óra 30 perc és 4 óra 30 perc között, Hold – Neptunusz szextil, Hold – Mars szembenállás
Az éjszaka elég vegyesnek ígérkezik, ami szokásosan megzavarhatja a nyugalmat. Egyfelől nyitottá válunk üzenetekre, álmunkat érdemes szimbolikusan fejtegetni, másfelől egy zaklatottságot okozó hatás miatt, akár harcos álmunk is lehet, amitől aztán felriadhatunk.
12.29. 11 óra 20 perc, Hold – Jupiter szembenállás
Kellemetlenkedő hatás ami feszültté teheti a délelőttöt. Jó lelkűek vagyunk és szívesen segítünk másoknak, de a tolakodókkal kapcsolatban eléggé ingerültté válhatunk. Az pedig kimondottan érzékenyen érinthetik mindenkit, ha úgy érzi kihasználják. Határozottan mondjatok nemet, amikor szükséges.
12.29. 15 óra, Hold-Plútó trigon
A plútós hatás megint a tudattalanunkat bolygatja meg. Felszínre kerülhetnek félelmeink, amik a változásokkal kapcsolatosak. Főleg azok a minták okozhatnak problémákat, amikhez túlzottan ragaszkodunk, mert megszoktuk őket, még akkor is, ha már akadályozzák előre lépésünket. Ugyanígy megjelenhetnek az anyagi biztonsággal kapcsolatos aggódásaink is.
12.30. 9 óra 30 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tanácsadások, meditációk

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

December 28. Bika növő Hold – Gyakorlati évzáró lépések — 2 hozzászólás

  1. Kedves Mária!

    Imádom az oldalát és nagyon jók az írások. Annyi kérdésem lenne,hogy ez a sok negatív rossz energia mikor oldódik fel mert minden napra van valamilyen problémás együttállás. Rég olvastam már egy tökéletes hetet. Egyáltalán lesz olyan?

  2. Kedves László! Köszönöm :) A negatív állások csak akkor hatnak ránk nagyon rosszul, ha nem vagyunk tudatosak. A figyelmet szeretnénk felhívni rájuk, hogy ki tudjuk védeni, mert ha tudjuk épp milyen energiák hatnak, akkor nem feszülünk szembe velük. Ha például érezzük, hogy az energiák nyomasztóak, akkor félre kell tenni a kötelességtudatunkat, és időt kell szakítani saját magunkra, lelki töltekezésünkre. Az energiák tudatosságra tanítanak bennünket :)
    Szép napot kívánok :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.