December 11. Mérleg fogyó Hold – Harmónia teremtés, saját határok

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
12.11. 6 óra, a Hold a Mérleg jegyébe lép
12.12. 7 óra 40 perc,
Hold – Vénusz szextil
Végre egy kellemesen induló reggel, amikor a szeretet és a harmónia képviselői összefogtak értünk. Bár ez nem azt jelenti, hogy nagyobb kedvvel megyünk bele a napi rutinfeladatokba, leginkább jönnénk-mennénk barátainkkal lennénk. Ha megtehetitek, csempésszetek a reggelbe vagy a délelőttbe egy kis baráti csevejt, kávézást.
12.12. 16 óra 5 perc, Hold – Plútó kvadrát
Na ez már korántsem segítő energia, elhagyatottság érzését növelve, rosszabb esetben belső feszültséget növelve. Ne hagyjátok, hogy nyomasszon benneteket, inkább keressétek a délután folyamán a vidámságot, boldogságot.
12.12. 21 óra 35 perc és 22 óra 30 perc között,
 Hold – Nap szextil, Hold – Merkúr szextil
A Hold ezekben az éjszakai órákban találkozik a Nappal majd nem sokkal később a Merkúr bolygóval égi útján. A két hatás elalvásunkat kissé nehezítheti, mert energikusnak érezzük magunkat, gondolataink pedig nehezen állnak le. Érdemes valamilyen módszerrel lenyugtatni az elméteket, különben könnyen előfordulhat, hogy álmatlanul forgolódtok.
12.13. 4 óra 45 perc, Hold – Uránusz szembenállás
Akik rendszeres olvasóink már tudják, hogy ahol az Uránusz bolygó megjelenik, ott mindig zaklatottságot okoz. Még szerencse, hogy már ébredés felé haladunk, így már nem okoz akkora problémát, ha felriadunk. A nyugtalanságot még reggel is érezhetjük, próbáljatok önként változtatni a reggeli rutinon.
12.13. 13 óra 25 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Megjött a szokásos szaturnuszi segítség, hogy rendet tegyen az energiákban. Segít, hogy szervezettebben tudjuk elvégezni a feladatainkat, és lecsendesíti háborgó lelkünket.
12.13. 14 óra 58 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.