December 1. Mérleg fogyó Hold – Harmónia, egyensúly teremtés

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!
Arra azonban ügyeljetek, hogy vannak feszültségek az energiákban, így az egyensúly teremtés saját szabadságotok és a kapcsolati harmónia között még mindig központi téma.

Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkőhegyikristályjade

Holdra ható egyéb energiák:
12.01. 15 óra 48 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
12.02. 0 óra 55 perc,
Hold – Jupiter szextil
Kellemes hatás ami éjszaka érkezik, így az áradó harmónia álmainkban jelenik meg.
12.02. 5 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Egy kellemetlen hatás, ami a reggeli ébredésünket befolyásolja A szaturnuszi hatásnak köszönhetően lehangolttá válhatunk úgy érezhetjük mintha megfagynának az érzelmeink. Ha úgy érzitek húz a mélység, akkor keressetek magatokban egy szép emléket.
12.02. 9 óra 30 perc, Hold- Nap szextil
Szerencsére a reggeli hatás elmúlt, és most már jó energiák érkeznek, hogy kellemessé varázsolja a napunkat. Szívünk szerinti céljainkhoz most segítőket találunk, és együtt hatékonyabban megy a munka is.
12.03. 2 óra 30 perc, Hold – Plútó kvadrát
A hatás rég elfeledett kapcsolati problémákat hozhat felszínre, amivel kapcsolatban még haragot, sértettséget érezhetünk. Mivel mindez álmainkban tör felszínre ezért ki is álmodhatjuk magunkból. Így könnyebbé válik megbocsátani és lezárni az ügyet.
12.03. 19 óra 15 perc, Hold – Uránusz szembenállás
Az esti hatás elég nagy feszültséget tartogat, így most felejtsétek el kicsit a kötelező feladatokat és csakis olyan dologgal foglalkozzatok, ami jó érzéssel tölt el.
12.03. 20 óra 54 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Webáruház

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.